Icerige atla
Extraloob

Güncel!

· 32 Yanıt · 3.3K görüntüleme
C
cLonny OP ⭐ 18y
First Party

Second Party

Buda bonus olarak 😁
Ana charımın ilk itemi ''alchemysinin bitmiş hali.''
32 Yanıt
D
duzceli81 ⭐ 17y
güzel gidiyorsun ™
C
cLonny OP ⭐ 18y
güzel gidiyorsun kardes pm attım cvp gelmedi ?

ty.
pm felan gelmedi bana 🙄
S
S4YKLO ⭐ 16y
güzel bende başlıcam kendi pt me hepsini 90 yapman ne kadar zamanını aldı kardş ?
C
cLonny OP ⭐ 18y
güzel bende başlıcam kendi pt me hepsini 90 yapman ne kadar zamanını aldı kardş ?

valla 1 ay 10 gün civarı gibi 😄 tabi tek wizard ile kastık biz. Kasan Wizard sayısı 2 veya 3 olursa daha hızlı ulaşılabilir dediğin lvle...
S
S4YKLO ⭐ 16y
tşkr ederim başlıcam bende okullar kapanana dogru bakalım 😊
G
GNR ⭐ 18y
Guzel ancak nova +9 set te yapsan egy varken ezik kalır darısı egy ve legendary acc lere inş.
C
cLonny OP ⭐ 18y
Guzel ancak nova +9 set te yapsan egy varken ezik kalır darısı egy ve legendary acc lere inş.

valla yapmayı düşünüyordum ama 120lv in yakında geleceğini düşünerekten hiç bulaşmadım o işe xD
P
PokerFace_ ⭐ 16y

valla yapmayı düşünüyordum ama 120lv in yakında geleceğini düşünerekten hiç bulaşmadım o işe xD

erdi kaç lvde nerde kastın bu ezikleri 45-60 arası bi yazsana sana zahmet h.olsun iteminde sana yakışır
Y
Yabuzaa ⭐ 16y

Bilindiği gibi itemlerini sanirim socket gibi bir materyal ile 12 dg iteme ceviriyorsun,gösterilen videolarda bu mevcut.
Ayriyetten : normal nova > 12 dg sos,egy (som) > sun , b grade silahlar > sun +3
Deniliyor gösterge tam olarak doğru olmasada 11 dg itemlerini çevireceksin yani 11 dg de neysen 12 dg de o olacaksin 😊
C
cLonny OP ⭐ 18y

erdi kaç lvde nerde kastın bu ezikleri 45-60 arası bi yazsana sana zahmet h.olsun iteminde sana yakışır

penon-dw cave-karras-sniper vs.
N
Güzel olmuş erdi, hiç bozma aynen devam 😊
C
cLonny OP ⭐ 18y
Güzel olmuş erdi, hiç bozma aynen devam :)

ty 😎 senin partiyide göreceğiz bakalım 😈
P
PokerFace_ ⭐ 16y

birşey daha sorcam erdi warlock yapsam bi buıldı yoksa 4 wiz mi kararsız kaldım sence ne yapam 😄
C
cLonny OP ⭐ 18y

birşey daha sorcam erdi warlock yapsam bi buıldı yoksa 4 wiz mi kararsız kaldım sence ne yapam :D

4 wiz ^^
N
4 wizz tabiki kanka. Warlock u sonra, charlar sağlamlaşınca yapacaz 😊
isis selket anubis ve neith için 😉
P
PokerFace_ ⭐ 16y
isis selket anubis ve neith için ;)

panpa warlockunda tadı ayrı ya + ben str warlock istiom int tırt:D
S
satılık charın varmı kardeşim aralarından 😊
C
cLonny OP ⭐ 18y
satılık charın varmı kardeşim aralarından :)

şimdilik yok dostum ^^ olursa açarım konu zaten.
ps : hiç birinde mail koruma yoktur xD charları 1lvlden beri ben kastığım için yapma gereksinimi duymadım ^^
N
isis selket anubis ve neith için ;)

panpa warlockunda tadı ayrı ya + ben str warlock istiom int tırt:D

Bak şöyle yapabilirsin panpa; wizz warlock 😁 İster 4wizz yaparsın ister 3 wizz 1 warlock 😆 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: