Icerige atla
Extraloob

Gülmek mi istiyorsun ? Moralin bozuk ? O zaman radyoyu aç!:)

· 13 Yanıt · 2.4K görüntüleme
Florensia
Florensia OP ⭐ 13y
Gece gece gülmek mi istiyorsun o zaman exa radyoyu indir.

Show radyoyu aç. Matrax ve zekirdek adlı program her gece 22:00-02:00 arasında canlı ve programın amacı bir yakınını deli etmek. Misal genç kız kardeşlerimiz annelerine anne ben 74 yaşında biriyle evleneceğim diyor veya annesinin yıkadığı raftaki bardakların tümünü tek tek alıp su içip bangoya koyarak annesini delirtmesi falan filan inter milan neyse fazla uzadı. Matrax diyorum başka birşey demiyorum gece gece çok güldüm. Hadi iyi eğlenceler indirenlere. 😄
Bazen sıkıcı olabiliyo üstüme gelmeyin. 🤘
13 Yanıt
Temet Nosce
Ayten teyze , idris abi , isa karadeniz , atilla abi , eyup abi. On numara adamlar 2008 den beri dinliyorum 😊

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
B
Ben de ⭐ 17y
Bunun için bu programı indirmeye ne gerek var? Nette radyo yayını yapan internet sitesi bol.
Kendisini bir zamanlar tv programı yapmış ama tutmamış, radyo da ise yerine göre eğlenceli, yerine göre berbat bulduğum bir program.

Dipnot: Bana sanki viral reklam gibi geldi :/
Florensia
Florensia OP ⭐ 13y
Harbiden güldürüyor ya deseler film mi , radyo mu diye bu saatte radyo derim o derece bağımlısı oldum. 😄 Ben daha eziğim 3aydır biliyorum. 😞
Florensia
Florensia OP ⭐ 13y
Bu mesaj Ben de rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bunun için bu programı indirmeye ne gerek var? Nette radyo yayını yapan internet sitesi bol.
Kendisini bir zamanlar tv programı yapmış ama tutmamış, radyo da ise yerine göre eğlenceli, yerine göre berbat bulduğum bir program.

İster programı indir ister siteden gir. Benim içimden böyle geldi böyle paylaştım.
Ayrıca şahsen benim bilgisayarım tarayıcı açık olduğunda oyuna girince kasıyor. Bilhassa league of legends+tarayıcı açık olduğunda açık olduğunda fakat exa radyo pek fazla ram yemiyor. Yani kendi yerime koyuyorum insanları öyle paylaşıyorum. Umarım anlamışsındır tanımadığım bi insan için reklam yapmayacağımı. 🙄
B
Ben de ⭐ 17y
Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi

İster programı indir ister siteden gir. Benim içimden böyle geldi böyle paylaştım.
Ayrıca şahsen benim bilgisayarım tarayıcı açık olduğunda oyuna girince kasıyor. Bilhassa league of legends+tarayıcı açık olduğunda açık olduğunda fakat exa radyo pek fazla ram yemiyor. Yani kendi yerime koyuyorum insanları öyle paylaşıyorum. Umarım anlamışsındır tanımadığım bi insan için reklam yapmayacağımı. 🙄

Şuan bana yaptığın açıklamayı, konu başlığında yani en başta yapmış olsaydın emin ol bende böyle bir saçma yargı oluşmazdı. İyi düşünmüşsün yine de 🍺
Florensia
Florensia OP ⭐ 13y
Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi

Şuan bana yaptığın açıklamayı, konu başlığında yani en başta yapmış olsaydın emin ol bende böyle bir saçma yargı oluşmazdı. İyi düşünmüşsün yine de 🍺

Sorun yok. ☕
Eyvallah. 🍺
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Bu exa radyo show'u açmıyor, yarısını açıp yarısını açmıyor aslında.
Florensia
Florensia OP ⭐ 13y
Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu exa radyo show'u açmıyor, yarısını açıp yarısını açmıyor aslında.

Valla hiç farkına varmadım burakcım belki öyledir. Memnunum ben ya 😄
bluesman
bluesman ⭐ 17y
exa radyo indirmeye ne gerek var aç internetten dinle
Florensia
Florensia OP ⭐ 13y
Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildi
exa radyo indirmeye ne gerek var aç internetten dinle

Bilgisayarımın rami düşük ve tarayıcı açmıyorum yukarıda açıkladım sanırım anlamadın tekrar anlatıyorum.
Bilgisayarının performansı,bellekleri iyi olmayanlar var ve bu insanlar tıpkı benim gibi tarayıcı açınca oyunlarda rahatsızlık çekiyorlar. Exa radyo ram yemiyor bunun için radyo paylaştım. Benim için öncelik bilgisayarı iyi olan değil kötü olandır çünkü benim görevim onu rahat ettirmek. 👋
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Güzelmiş 👍
Florensia
Florensia OP ⭐ 13y
Eyvallah hacım. 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: