T tenpanter OP ⭐ 17y 14 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
The47 ⭐ 18y 14 yil once #2 defalarca yaptım b 😆 😆 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _Kriptex_ ⭐ 15y 14 yil once #3 EditGüldüm 🎅 @RoqA ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TillDoomsDAY ⭐ 17y 14 yil once #4 Büyük ihtimalle inci jargonu karşı Cappa tarafından kitlenir ama kitlenene kadar güldüm TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kivi ⭐ 16y 14 yil once #5 güldüm piç 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA ⭐ 17y 14 yil once #6 EditGüldüm 🎅 @RoqA ❤️bu adam beni çok seviyor ya 😜 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _Kriptex_ ⭐ 15y 14 yil once #7 EditGüldüm 🎅 @RoqA ❤️bu adam beni çok seviyor ya 😜 😁Megane kardeşliği nese: nese: 🎅 cool2: makara: summer6: 💃 🤝 😆 😈 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA ⭐ 17y 14 yil once #8 EditGüldüm 🎅 @RoqA ❤️bu adam beni çok seviyor ya 😜 😁Megane kardeşliği nese: nese: 🎅 cool2: makara: summer6: 💃 🤝 😆 😈 😁 biggrint1 biggrint1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman ⭐ 17y 14 yil once #9 inci iyidir. makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CrackCocaine ⭐ 18y 14 yil once #10 Yapacağın sansürü " 🎅 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 14 yil once #11 inci candır TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Ramplode ⭐ 16y 14 yil once #12 Hemen konuyu inciye bağlamışlar 🙏 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Niobe ⭐ 17y 14 yil once #13 Koltuktan düştüm gülmekten 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil