Icerige atla
Extraloob

Güle Güle Silkroad Online

· 26 Yanıt · 3.9K görüntüleme
_
Evet arkadaşlar artık Silkroadı bırakmalıyım beni bekleyen çooook uzun bir oks sınawı var umarım başarılı olurum ve seneye silkroadı ve bu siteyi muhteşem gelişmiş görürüm Birini kırıcı bir haraket yaptım isem Hakkınızı Helal edin affedin.Herkeze hayatı boyunca Mutluluklar ve Başarılar diliyorum. Crying or Very sad Crying or Very sad
26 Yanıt
S
SaSuKe ⭐ 19y
helal olsun kahvekeyfi aslında yeniydi ne çabuk gidiyon Rolling Eyes
_

helal olsun kahvekeyfi aslında yeniydi ne çabuk gidiyon Rolling Eyes

Nabalım öyle oldu :'(
B
BøBa ⭐ 19y
daha çok yorum yapicaktk =))

en mantıklısını yapıyorsun OKS ni kazan rahat rahat SRO nu oyna =))
C
CWsaila ⭐ 19y
Helal olsun bakalım kaç gün sonra başlayacan kahvekeyfi
S
SaSuKe ⭐ 19y

KATILMIYORUM
oks denen aptal şeyde kazanmaz olaydım anadolu kazandım simdi sınıf geçmek için bi tarafımı yırtıyorum.en iyisi git meslege extrabeer
S
sw1ss ⭐ 19y

KATILMIYORUM
oks denen aptal şeyde kazanmaz olaydım anadolu kazandım simdi sınıf geçmek için bi tarafımı yırtıyorum.en iyisi git meslege extrabeer

Haklısın extraokk
_
Ne yapacağımı bilmiyorum Crying or Very sad Ama kazanmalıyım hesapladıımda ailem benim için en az 15milyar harcadı ve bunu boşa çıkarmak istemiyorum Crying or Very sad
Z
Zardock ⭐ 19y
bana 10 k vermedın Mr. Green
inşallah basarılı olursun yolun acık ola
_

bana 10 k vermedın Mr. Green
inşallah basarılı olursun yolun acık ola

Sad beddua etme lütfen ben kazanmalıyım Crying or Very sad
Z
Zardock ⭐ 19y
kım beddua ettı yav inşallah basarılı olursun
S
sw1ss ⭐ 19y

Mr. Green Mr. Green
Annenlerle anlaş
Lisede düz bi liseye git orda özel bi hoca tut o çalıştırsın
Okulda 1. ol kap fazladan puanı

Ama sigara-uyuşturucu ve .iç liğe kaptırma kendini
_

Teşekkür ederim Rolling Eyes
L

Mr. Green Mr. Green
Annenlerle anlaş
Lisede düz bi liseye git orda özel bi hoca tut o çalıştırsın
Okulda 1. ol kap fazladan puanı

Ama sigara-uyuşturucu ve .iç liğe kaptırma kendini

katılıyorum gerek yok sınava girmeye düz lisede 1 ol okul puan ıyla girersin..kötü yani ..sigara ve alkol bizim buralarda uyuşturucu denen meret yok bereket bende tek biraz alkol var şükürler olsun.. Mr. Green Mr. Green
S
sw1ss ⭐ 19y
katılıyorum gerek yok sınava girmeye düz lisede 1 ol okul puan ıyla girersin..kötü yani ..sigara ve alkol bizim buralarda uyuşturucu denen meret yok bereket bende tek biraz alkol var şükürler olsun.. Mr. Green Mr. Green

Antalyada düz liselerin hepsi böle
Cigaracı dolu Wink
_
siz öyle deyin ama ailem bana en az 15milyar yatırım yaptı artık kazanmayı borç bilmeliyim Neutral
S
sw1ss ⭐ 19y

siz öyle deyin ama ailem bana en az 15milyar yatırım yaptı artık kazanmayı borç bilmeliyim Neutral

Yanlış yapmış Mr. Green
Gider özel hoca tutardım daha ii okula gitceğime
_
Anadolu Lissesinde şiddet vs vs oplmuor ben şahsen düz liseye gidersem direk uyuşturucuya başlarım istemeden ondan tek isteim anadolu liseleri
D
dR.NooB ⭐ 19y

Anadolu Lissesinde şiddet vs vs oplmuor ben şahsen düz liseye gidersem direk uyuşturucuya başlarım istemeden ondan tek isteim anadolu liseleri

Reklam yapmak gıbı olmasın ama Sad

İSTANBUL/TUZLA Mehmet Tekinalp Lisesi dünyada gelip göreceğiniz adam akıllı tek şey extraokk
abartısız soyluyorum oks de kucuk bır hata yuzunden anadolu lıselerıne gıdcegım halde mincik bir hta yuzunden düz lisedeyim ve ınanılmaz mutluyum Wink Exclamation Exclamation UNUTMAKİ o para boşa gıtmıcek Wink eger dogru kllandıysan boşa gıtmes ılerısı ıcın cok yardmcı olur sana

suan lısenın kurulalı bu 2. yılımız FEN LİSESİNDEN öğrencıler gelıyorlar okumaya Wink
şuan Lise 2 başlcaım inş. sayısal fm. okulda belli bir derecem var ve karnem cok süper Cool
Okulumuzun eksiğnden cok fazlası var extrabeer Morelini sakın bozma bu daha başlangıc extraokk
S
sw1ss ⭐ 19y
2 Yerdede eğitim görürsün eksiğini dershane,hoca ile kapatırsın
Ama okul puanın çok zor olur Anadolu lisesinde ve
Kendini tehlikelere karşı koruman lazım

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: