Evet arkadaşlar artık Silkroadı bırakmalıyım beni bekleyen çooook uzun bir oks sınawı var umarım başarılı olurum ve seneye silkroadı ve bu siteyi muhteşem gelişmiş görürüm Birini kırıcı bir haraket yaptım isem Hakkınızı Helal edin affedin.Herkeze hayatı boyunca Mutluluklar ve Başarılar diliyorum. Crying or Very sad Crying or Very sad
Güle Güle Silkroad Online
· 26 Yanıt · 3.9K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
helal olsun kahvekeyfi aslında yeniydi ne çabuk gidiyon Rolling Eyes
helal olsun kahvekeyfi aslında yeniydi ne çabuk gidiyon Rolling Eyes
Nabalım öyle oldu :'(
daha çok yorum yapicaktk =))
en mantıklısını yapıyorsun OKS ni kazan rahat rahat SRO nu oyna =))
Helal olsun bakalım kaç gün sonra başlayacan kahvekeyfi
KATILMIYORUM
oks denen aptal şeyde kazanmaz olaydım anadolu kazandım simdi sınıf geçmek için bi tarafımı yırtıyorum.en iyisi git meslege extrabeer
KATILMIYORUM
oks denen aptal şeyde kazanmaz olaydım anadolu kazandım simdi sınıf geçmek için bi tarafımı yırtıyorum.en iyisi git meslege extrabeer
Haklısın extraokk
Ne yapacağımı bilmiyorum Crying or Very sad Ama kazanmalıyım hesapladıımda ailem benim için en az 15milyar harcadı ve bunu boşa çıkarmak istemiyorum Crying or Very sad
bana 10 k vermedın Mr. Green
inşallah basarılı olursun yolun acık ola
bana 10 k vermedın Mr. Green
Sad beddua etme lütfen ben kazanmalıyım Crying or Very sad
kım beddua ettı yav inşallah basarılı olursun
Mr. Green Mr. Green
Annenlerle anlaş
Lisede düz bi liseye git orda özel bi hoca tut o çalıştırsın
Okulda 1. ol kap fazladan puanı
Ama sigara-uyuşturucu ve .iç liğe kaptırma kendini
Teşekkür ederim Rolling Eyes
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
Mr. Green Mr. Green
Annenlerle anlaş
Lisede düz bi liseye git orda özel bi hoca tut o çalıştırsın
Okulda 1. ol kap fazladan puanı
Ama sigara-uyuşturucu ve .iç liğe kaptırma kendini
katılıyorum gerek yok sınava girmeye düz lisede 1 ol okul puan ıyla girersin..kötü yani ..sigara ve alkol bizim buralarda uyuşturucu denen meret yok bereket bende tek biraz alkol var şükürler olsun.. Mr. Green Mr. Green
katılıyorum gerek yok sınava girmeye düz lisede 1 ol okul puan ıyla girersin..kötü yani ..sigara ve alkol bizim buralarda uyuşturucu denen meret yok bereket bende tek biraz alkol var şükürler olsun.. Mr. Green Mr. Green
Antalyada düz liselerin hepsi böle
Cigaracı dolu Wink
Antalyada düz liselerin hepsi böle
Cigaracı dolu Wink
siz öyle deyin ama ailem bana en az 15milyar yatırım yaptı artık kazanmayı borç bilmeliyim Neutral
siz öyle deyin ama ailem bana en az 15milyar yatırım yaptı artık kazanmayı borç bilmeliyim Neutral
Yanlış yapmış Mr. Green
Gider özel hoca tutardım daha ii okula gitceğime
Anadolu Lissesinde şiddet vs vs oplmuor ben şahsen düz liseye gidersem direk uyuşturucuya başlarım istemeden ondan tek isteim anadolu liseleri
Anadolu Lissesinde şiddet vs vs oplmuor ben şahsen düz liseye gidersem direk uyuşturucuya başlarım istemeden ondan tek isteim anadolu liseleri
Reklam yapmak gıbı olmasın ama Sad
İSTANBUL/TUZLA Mehmet Tekinalp Lisesi dünyada gelip göreceğiniz adam akıllı tek şey extraokk
abartısız soyluyorum oks de kucuk bır hata yuzunden anadolu lıselerıne gıdcegım halde mincik bir hta yuzunden düz lisedeyim ve ınanılmaz mutluyum Wink Exclamation Exclamation UNUTMAKİ o para boşa gıtmıcek Wink eger dogru kllandıysan boşa gıtmes ılerısı ıcın cok yardmcı olur sana
suan lısenın kurulalı bu 2. yılımız FEN LİSESİNDEN öğrencıler gelıyorlar okumaya Wink
şuan Lise 2 başlcaım inş. sayısal fm. okulda belli bir derecem var ve karnem cok süper Cool
Okulumuzun eksiğnden cok fazlası var extrabeer Morelini sakın bozma bu daha başlangıc extraokk
2 Yerdede eğitim görürsün eksiğini dershane,hoca ile kapatırsın
Ama okul puanın çok zor olur Anadolu lisesinde ve
Kendini tehlikelere karşı koruman lazım
Ama okul puanın çok zor olur Anadolu lisesinde ve
Kendini tehlikelere karşı koruman lazım
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap