Icerige atla
Extraloob

Güle Güle Extraloob Ailesi

· 15 Yanıt · 1.3K görüntüleme
T
TiM OP ⭐ 19y
Sizlerle iyi kötü günlerım geçti ama ne birine kinim var ne birine küskünlüğüm hepınızı sevıyorum SİLKROAD OFLİNE artık benım için sonunda oyundan kurtuldum ama sizi unutmıycam işi kökten hallettım net kestırdım artık hayat beni bekler tek kelimeyle hayat süper oyun benı evime kapadı ve içime kapanık hala getirmişti ve artık cok güzel bir hayatım var arada sırada gelıp siteye göz atarım hadi hepınız allaha emanet olun...
AnT_NuKeR!

Not: lvl54 full str blade[Pacific] bulunmakta almak isteyen varysa (Antalya Olması Şart) bana öm atsın ben bütün bilgilerı gönderirim!
15 Yanıt
L
elveda Crying or Very sad
B
bannedddd ⭐ 19y
Kendine çok iyi bak. AnT_NuKeR nickinle tanırız seni, ne kadardır bu sitedeydin. Arada sırada uğra da özletme kendini.
S
Stronger ⭐ 18y
bye bye

seni pek tanma fırsatım olmadı ama olsun santam
J
güle güle ..
C
Caprice ⭐ 19y
Güle Güle...
D
DeePSouL ⭐ 19y
güle güle mucX
B
güle güle...
L
Liu ⭐ 19y
güle güle kendine çok iyi bak en iyisini yapmışın bu oyunu bırakmakla artık hayat denen otobüste kendine yer bulup yolculuğa başlama zamanı ne diyorum ben ya nese hadi sana gerçek hayatta iyi eğlenceler Cool
N
hey gidi hey

silkroada avrupa geldigi gün
beraber geri sayım yapmıştık senle hatırlıyomusun
tam açılcak hep geri atıyodular süreyi
extrayı bırakma biz hep burdayız
güle güle.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
siteden de gitmen pek iyi olmamış bu şey gibidir sigara içersiniz ve birden bırakırsınız ne kadar gereksizdir hoş seçim senin nasıl ruhunu huzura kavuşturacaksan onu uygulamalısın mucX
U
Unstopable ⭐ 19y
güle güle
J
Jigsaw ⭐ 19y
Siteyi bırakman gerekmiyor ki sen burda Silkroad için mi bulunuyordun.. Neutral
H
Hunter_ ⭐ 19y
bb
T
TiM OP ⭐ 19y

siteden de gitmen pek iyi olmamış bu şey gibidir sigara içersiniz ve birden bırakırsınız ne kadar gereksizdir hoş seçim senin nasıl ruhunu huzura kavuşturacaksan onu uygulamalısın mucX

Hayır Ben Sizleri Bırakmadım Bırakmam Sizlerle geçirdiğim Zamanlar Çok Güzel Sizleri Herzaman Ziyarete Geliyorum Beni Tanıyan Tanır Bu sitedeye bot için gelmedım hiçbi zaman bot içinde gelmem Sadece sizler için gelıyorum... Sitede Hep Kötü birisi Olarak göründüm ve sitedeki herşeyim elimden alındı boş konular yüzünden ama sizleri SEVİYORUM!
AnT_NuKeR...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: