arkadaslar bunu herkese dert ediyor cok diye :::dert etmeyinama savası kazanabilicekseniz Very Happy
çünkü kazanan taraf cok fazla vergi alıcakmıs verdigimiz parayı kat kat geri alıcaz yenersek Mr. Green Mr. Green
GuıldWar Giriş Ücreti xD
· 15 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Her serverde %90 kazanacaklar belli
Oyuna en çok reel parayı veren union kazanacak
Jm yi en çok zengin edenler
Oyuna en çok reel parayı veren union kazanacak
Jm yi en çok zengin edenler
ya guıld dedikleri uni ise venicede geçmeyin karsımıza Very Happy
HeaWeN Cool
HeaWeN Cool
Venice'de kral "Chine_City"nin unionudur yada H2O bence..aslında HKS unionuda iyi ama "Chine_City" daha bi başka hepsinde sun var hele "huo" ya hastayım yattıgını görmedim herifin Mr. Green
bırak Allah'ını seversen yauw alayı teklik eline sun almıs üstü +2 +1
şaka şaka harbi o china_city cok güçlü galiba ben yeniyim pek bilmiyom ama onları cok görmeye basladım Very Happy
şaka şaka harbi o china_city cok güçlü galiba ben yeniyim pek bilmiyom ama onları cok görmeye basladım Very Happy
zaten bi ESQUYA Bİ BİZİM BİDE CHİNA CİTY nin amblemleri gözüküyo Very Happy bana heryer yesil
Chine_City kraldır eskiden DyNasTy süperdi de artık kalmadı o adamlar onlarda full sundu aynı zamanda hackerler Mr. Green şimdi H2o oldular işte...
zaten bi ESQUYA Bİ BİZİM BİDE CHİNA CİTY nin amblemleri gözüküyo Very Happy bana heryer yesil
amblem "HKS" dimi yanlısmı hatırlıyorum Mr. Green
evet Very Happy
Şahin abi biz napıyoruz poseidonda Razz Mr. Green
Question
Question
viet lerin hepsi sun oluyo zaten :):))
5m ya çok pahalı 55 lvlla vermee kıyamıom sadece merak edom nası bi yer bi girip çıkıcam 100k versem olurmu şıkkı falan koysalardı keske Mr. Green
5m ya çok pahalı 55 lvlla vermee kıyamıom sadece merak edom nası bi yer bi girip çıkıcam 100k versem olurmu şıkkı falan koysalardı keske Mr. Green
muhaha
headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9
yenemessek kat kat kaybetmeyelim Twisted Evil
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap