Icerige atla
Extraloob

GuıldWar Giriş Ücreti xD

· 15 Yanıt · 1.8K görüntüleme
A
Audrey OP ⭐ 19y
arkadaslar bunu herkese dert ediyor cok diye :::dert etmeyinama savası kazanabilicekseniz Very Happy

çünkü kazanan taraf cok fazla vergi alıcakmıs verdigimiz parayı kat kat geri alıcaz yenersek Mr. Green Mr. Green
15 Yanıt
T
Her serverde %90 kazanacaklar belli
Oyuna en çok reel parayı veren union kazanacak
Jm yi en çok zengin edenler
A
Audrey OP ⭐ 19y
ya guıld dedikleri uni ise venicede geçmeyin karsımıza Very Happy

HeaWeN Cool
B
Beijo ⭐ 19y
Venice'de kral "Chine_City"nin unionudur yada H2O bence..aslında HKS unionuda iyi ama "Chine_City" daha bi başka hepsinde sun var hele "huo" ya hastayım yattıgını görmedim herifin Mr. Green
A
Audrey OP ⭐ 19y
bırak Allah'ını seversen yauw alayı teklik eline sun almıs üstü +2 +1

şaka şaka harbi o china_city cok güçlü galiba ben yeniyim pek bilmiyom ama onları cok görmeye basladım Very Happy
A
Audrey OP ⭐ 19y
zaten bi ESQUYA Bİ BİZİM BİDE CHİNA CİTY nin amblemleri gözüküyo Very Happy bana heryer yesil
B
Beijo ⭐ 19y
Chine_City kraldır eskiden DyNasTy süperdi de artık kalmadı o adamlar onlarda full sundu aynı zamanda hackerler Mr. Green şimdi H2o oldular işte...
B
Beijo ⭐ 19y

zaten bi ESQUYA Bİ BİZİM BİDE CHİNA CİTY nin amblemleri gözüküyo Very Happy bana heryer yesil

amblem "HKS" dimi yanlısmı hatırlıyorum Mr. Green
A
Audrey OP ⭐ 19y
evet Very Happy
O
OreNeN ⭐ 19y
Şahin abi biz napıyoruz poseidonda Razz Mr. Green
Question
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
viet lerin hepsi sun oluyo zaten :):))
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
5m ya çok pahalı 55 lvlla vermee kıyamıom sadece merak edom nası bi yer bi girip çıkıcam 100k versem olurmu şıkkı falan koysalardı keske Mr. Green
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y

5m ya çok pahalı 55 lvlla vermee kıyamıom sadece merak edom nası bi yer bi girip çıkıcam 100k versem olurmu şıkkı falan koysalardı keske Mr. Green

muhaha
headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9
stalebug
stalebug ⭐ 19y
yenemessek kat kat kaybetmeyelim Twisted Evil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: