Icerige atla
Extraloob

Guilde resim koyma sorunu (Acil)

· 6 Yanıt · 11K görüntüleme
F
F4C4C1 OP ⭐ 17y
guildi 4 lvl yaptım gereken herseyi harfi harfine yaptım fakat guıld resimini koyamıyorum
6 Yanıt
A
guildi 4 lvl yaptım gereken herseyi harfi harfine yaptım fakat guıld resimini koyamıyorum

16x16 ve .bit formatında olması gerekiyor ve silkroad klasörünün içinde ismi 'guildmark' olması gerekiyor resmin ve sbot ile oyuna giriyorsan sbottan çıkıp normal girmen gerekiyor 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

16x16 ve .bit formatında olması gerekiyor ve silkroad klasörünün içinde ismi 'guildmark' olması gerekiyor resmin ve sbot ile oyuna giriyorsan sbottan çıkıp normal girmen gerekiyor :)

👍
F
F4C4C1 OP ⭐ 17y
koymak istediğin resmi yukle buraya

koymak ıstedıgım resım
- Resim Silinmiş.

16x16 ve .bit formatında olması gerekiyor ve silkroad klasörünün içinde ismi 'guildmark' olması gerekiyor resmin ve sbot ile oyuna giriyorsan sbottan çıkıp normal girmen gerekiyor :)

bu dediklerinizin aynbısını yaptım zaten ama olmuyor o aldıgım scrollun kaybolması lazım kaybolmuyor ortadan
_
Oyuna botla girme normal client ile girerek aynı işlemleri tekrar yap.
F
F4C4C1 OP ⭐ 17y
Oyuna botla girme normal client ile girerek aynı işlemleri tekrar yap.

dun aksamdan berı oyle yapıyorum hayla olmuyor bot kullanmıyorum zaten

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: