guildi 4 lvl yaptım gereken herseyi harfi harfine yaptım fakat guıld resimini koyamıyorum
Guilde resim koyma sorunu (Acil)
· 6 Yanıt · 11K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
A
AlchemyMaker
⭐ 15y
guildi 4 lvl yaptım gereken herseyi harfi harfine yaptım fakat guıld resimini koyamıyorum
16x16 ve .bit formatında olması gerekiyor ve silkroad klasörünün içinde ismi 'guildmark' olması gerekiyor resmin ve sbot ile oyuna giriyorsan sbottan çıkıp normal girmen gerekiyor 😊
16x16 ve .bit formatında olması gerekiyor ve silkroad klasörünün içinde ismi 'guildmark' olması gerekiyor resmin ve sbot ile oyuna giriyorsan sbottan çıkıp normal girmen gerekiyor :)
👍
koymak istediğin resmi yukle buraya
koymak ıstedıgım resım
- Resim Silinmiş.
16x16 ve .bit formatında olması gerekiyor ve silkroad klasörünün içinde ismi 'guildmark' olması gerekiyor resmin ve sbot ile oyuna giriyorsan sbottan çıkıp normal girmen gerekiyor :)
bu dediklerinizin aynbısını yaptım zaten ama olmuyor o aldıgım scrollun kaybolması lazım kaybolmuyor ortadan
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Oyuna botla girme normal client ile girerek aynı işlemleri tekrar yap.
Oyuna botla girme normal client ile girerek aynı işlemleri tekrar yap.
dun aksamdan berı oyle yapıyorum hayla olmuyor bot kullanmıyorum zaten
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap