Guild Resim Koymak İstiyorum Bir Yardımcı Olurmusunuz? 😢
Guild Resmi Nasıl Koyacağım?
· 8 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Lvl 4 Guildin olması lazım öncelikle .
Sonra 16*16 pixel boyutlarında 24 bit bmp formatında bir resmin adını guildmark koyarak silkroadın yüklü olduğu yere atıyorsun, Guild shoptan "Guild emblem registration item" i alıp sağ tıklıyorsun , Yese bastığında işlem tamamdır.
Sonra 16*16 pixel boyutlarında 24 bit bmp formatında bir resmin adını guildmark koyarak silkroadın yüklü olduğu yere atıyorsun, Guild shoptan "Guild emblem registration item" i alıp sağ tıklıyorsun , Yese bastığında işlem tamamdır.
Guildim 4 Lw 16*16 Pixem Boyutunu Yapan Bir Resim Prg Vardı Adınu Bilmiyorum Onun Linkini Koyar Mısın
http://rapidshare.com/files/79860488/FastStone_Photo_Resizer.rar.html
Koymamda sakınca yok sanırım , her ihtimale karşı ÖM olarakda yolladım.
Koymamda sakınca yok sanırım , her ihtimale karşı ÖM olarakda yolladım.
Tşk Ederim Yardımın İçin
S
silkroadlife
⭐ 17y
16*16 boyutunda hazır logolar bulabilirim
Guild emblem registration item ya bu yokki dur yazayım
Purchase/ Sell guild item
Promote the guild.
disband the guild
Transfer leadership
War rewart gold received
Vote for a leader
Use guild storage.
bunlardan hangisini seçiyoruz
Tamam Tamam İtem Aldım Tşk Ederim K.Bakma
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap