Icerige atla
Extraloob

Guild Logosu

· 13 Yanıt · 7.2K görüntüleme
S
sparkan OP ⭐ 18y
Beyler bizim union master çok güzel bi logo buldu yarısı guild- yarısı union logosu... Ben o uniondaki guildlerden birinin Master iyim...
Union Master logoyu koydu fakat ben bitürlü koyamıyorum...
"Pictutr does not follow the format. Please check the size and format" yazıyor sağ alt köşede..

Guild 5lv -Master benim
Guild logosunun ismi: guildmark(.bmp) - Bit işlem resmi - 832byte -16x16
Guild emblem registration item ı aldım
Ve resmi silkroad klasörüne direk attım... C/PROGRAMFILES/SILKROAD

Yardımlarınız için teşekkürler Ben nerde hata yapıyorum?
13 Yanıt
X
Xenas ⭐ 19y
Koyduğun fotoğraf Oyundaki resmin sınırlarına uymuyor yani koyduğun fotoğraf büyük bi olasılıkla oyundaki kriterlerden büyük. Sitemizde logoları düzenlemek için programlar olması lazım onunla bi düzenle tekrar dene istersen.
S
sparkan OP ⭐ 18y
Yaw iyi de .bmp dosyası ve 16x16 size da formatı da uyuyor... Herşey istediği boyutta...
Peki neden hala sorun çıkartıyor?
S
sparkan OP ⭐ 18y
Yaw iyi de .bmp dosyası ve 16x16 size da formatı da uyuyor... Herşey istediği boyutta...
Peki neden hala sorun çıkartıyor?

Sağol.. baktım ama bi yanlış bulamadım yaptıklarım da.. O konuya da sordum aynı soruyu bakalım yardım eden çıkabilecek mi?? 🙄

Yardımların için sağol ShupaR !
X
Xenas ⭐ 19y
Önemli değil görevimiz bende araştıyorum inş bir çözüm buluruz...
S
sparkan OP ⭐ 18y
Bu arada işletim sistemim Vista Home Pre... Antivirüs programı trojen sanabilir diye uploadları engellio olabilir dedim ve antivirüs+Güvenlik duvarına kapattım ama hala işe yaramıyor:S
X
Xenas ⭐ 19y
Pictutr does not follow the format. Please check the size and format

Bu yazı yazıyor demişsinde burda zaten koyduğunuz resim formatlara uymuyor demiş..
S
sparkan OP ⭐ 18y
Pictutr does not follow the format. Please check the size and format

Bu yazı yazıyor demişsinde burda zaten koyduğunuz resim formatlara uymuyor demiş..

Onu ben de anladım 😉

Ama uymayan şey ne? bmp 16x16 24bit deinliğinde unionmark isimli bir picture ve sro nun klasörünün içinde duruyor( istenilen gibi) fakat kabul etmiyor??? Nedeni ne?? Yazıyı ben de türkçeye çevirdim...! Ben nerde hata yaptım da bu yazıyı veriyor?
S
sparkan OP ⭐ 18y
Yaw yardım etcek kimse yok mu?...
B
braga ⭐ 16y
sparkan aynı hatayı bende alıyorum herşeyi yapmama rağmen olmuyor. çözümü bulursan bana da söyler mısın. Ben heryerde araştırıyorum. ama bulamadım
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
sparkan aynı hatayı bende alıyorum herşeyi yapmama rağmen olmuyor. çözümü bulursan bana da söyler mısın. Ben heryerde araştırıyorum. ama bulamadım

Güzel hortlatmışsın konuyu 😈
sparkan isimli üye çoktan öldü :!!&%&! :!!&%&!
Yaralı style

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: