arkadaşlar ilk açtığım konuda söylediğim gibi en fazla bi sox item düşürme sürem 1.5 gün sürüyor demiştim buda yeni sox drop'um gece ben uyurken düştüğü için Rüya gibi drop diyebilirim. =)
Bide bir sorum olucak bana bu düşen 3. Sox bow 1.Som 2. Sos 3. Sos oldu bu bow'un Sox'u çokmu düşüyor normaldede yoksa bu bendeki bir tür şans'mı ?
- Resim Silinmiş.
Guild Kes , gece gelen Sox drop. (18.10.2010)
· 11 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
sendeki şans 😜

Öncelikle Tebrikler Güzel Sans Var Bi Aralar Bende K.o oynamıstm yolun neresinden donersen sanstır (:
Katılıyorum işte bu dediğine , teşekkür ederim. =)
Şanş şanş 😜
S
SilentLord
⭐ 17y
kendinde bowcuymusun zati iyi oldu =)
aynen
haklısınız 3 tane archerim var 3. de normal kullanıyordu sonunda oda Sox bow'u taktı 3. sox bow drop'um şans böyle birşey demekki 😄 birde şimdi wizard kasacam 3 tane onlar içinde 3 tane Sox staff çıksa tabi şansın bu kadarıda fazla ama 😄 şans sonuçta. 😄
ExL konu okuuştum... Sox düşürme şansını artıran şeyler diye 😊 deniycem
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
KArdeş Bankaya sadece elixirleri soxları bi de tabletleri koydursan daha iyi olmazmı(Tabii tablet topluyorsan) Bütün itemleri yığmışın oraya 😄
M
mahmutdemirci
⭐ 16y
sansına muck 😄
teşekkürler arkadaşlar , kardeşim dediğin gibi tabletler ve elixirleri koymak daha mantıklı ama üstüme göre item düştümü çöpe gidiyor oda kötü oluyor sebebi o bide şöyle birşey var her sabah kalkıp bakıyorum ne item düşmüş aradan parlayan sox u görmek ayrı bi keyf. =)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap