Icerige atla
Extraloob

Guild Kasası

· 15 Yanıt · 2.4K görüntüleme
A
alpbey07 OP ⭐ 18y
arkadaslar kendı carımda guıld kasasına cok fazla gırınce hata alıorm (altta) pc'mde herhangı bı vırus programı yok virus olabılır dıe korkuyorm su hatayı bırnız acıklarsa cok sewınırım sımdıden teşekkur ederm 🙏 🙏
- Resim Silinmiş. 🤔
15 Yanıt
A
alpbey07 OP ⭐ 18y
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sistemi şişiyor bunu gidermek için stabil bir işletim sistemi kurman lazım ^^
A
alpbey07 OP ⭐ 18y
o nasıl bişey =) 🙄
T
Gerek Programlar olsun gerek bilgisayar temizliği olsun vs vs. Bilgisayarına gözün gibi bakman lazım 😘
A
alpbey07 OP ⭐ 18y
Gerek Programlar olsun gerek bilgisayar temizliği olsun vs vs. Bilgisayarına gözün gibi bakman lazım 😘

HAKLISIN YA benım bılgısayar beledye çöplüğünden daha kirli 🎅
U
Ultioxen ⭐ 16y
bilgisayarındsan cookieleri silmek icin CCleaner kullanabilirsin bu sorunu halledermi bilmem ama sen yeni bir işle tim sistemi kur bence.
A
alpbey07 OP ⭐ 18y
bilgisayarındsan cookieleri silmek icin CCleaner kullanabilirsin bu sorunu halledermi bilmem ama sen yeni bir işle tim sistemi kur bence.

yenı bır işletım sıstemı kurmazsam ne gıbı sornlarla karsılasırım? :!!&%&!
T
t14m061 ⭐ 16y
Botlamı gırıyosun
T
t14m061 ⭐ 16y
up
T
t14m061 ⭐ 16y
up
T
t14m061 ⭐ 16y
up
A
alpbey07 OP ⭐ 18y
up

ewt
Y
oyunda bir bug var sana olan şey çoğu kimseye oluyor lag olduğu sırada kasadan birşeyler alırken oyundan atıyor..
M
mehmet06 ⭐ 18y
arkadaşlar o bende kasadan bişey almadanda oluyo yani böyle dwye felan ışınlanınca oluyo ve bidaha o chara girilmiyo dwde oldugu ıcın neden oluyo o anlamıyorum yenide format attım 2gbram ve vista konu actım ama kimse bulamadı çözümünü

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: