Icerige atla
Extraloob

guild gp puanından nasıl ex alırım

· 8 Yanıt · 3.1K görüntüleme
K
kaos77 OP ⭐ 18y
ben eskıden (ezikken) kazara bir guilde girmiştim bir sure sonra masterden rıca etdim beni guildden atarmısın diye sagolsun beni kırmadı naptıysa artık guilden cıkmıstım. guıldden cıkınca yarım lvl ex almıstım. şimdi ise 340000 gp puanım var bu puandan ex alabilirmiyim nasıl yaparım. guıld master benim diğer çar.
8 Yanıt
J
JbS ⭐ 17y
o nasıl oluyo ilk kez duydum
P
Prada ⭐ 19y
lol o bahsettiğin şey akademide olan bi olay.. 40 lvl e gelince mezun olup %50 exp alirsin ancak guildde öyle bişey söz konusu değil..
K
kral01 ⭐ 17y
arkadaşım sitede silkroad ile ilgili tüm bilgiler bulunmakta ilk oyunu iyice ögren ondan sonra oyna
K
kaos77 OP ⭐ 18y
guldurmeyın adamı bu konuda bu sıtede bilgi varsa lınkını buraya koy bende dıyeyımkı ben bu ısı bılmıyom bulamamısım. neyse pekı bu gp puanları guıldın lvl ını artırmaktan baska bır ıse yararmı
P
Prada ⭐ 19y
Yarar tabii ki neden yaramasın.. Mesela guild amblemleri , Kale sahibi guildlerin kullandığı materyeller bu gp puanı kullanılarak alınabiliyor..
M
Misproject ⭐ 19y
Yarar tabii ki neden yaramasın.. Mesela guild amblemleri , Kale sahibi guildlerin kullandığı materyeller bu gp puanı kullanılarak alınabiliyor..

😎
K
kamasanka ⭐ 19y
Hiç Gülesim Yoktu 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: