evet arkadaşlar herculesteki arkadaşlarla yabancı türk karışık sağlam bı guild kurduk...30+ online arkadaşları aramızda görmek isteriz...saygılar pm XqzEs,XqzMe veya GRANDFLASH...ya da ClouD extrabeer
guild BrotherS kurulmustur ve lvl 2 olmustur bile...
· 14 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Tebrikler extrabeer
eyw Wink
yanlış mesaj sry
Tebrikler ..!
Oyun içerisinde nickim HellFire ilgilenirsen benimde guilde katılabilme ihtimalim var..
Ayrıca tüm neptune de oynayan arkadasları bi arada gormek ve sadece bizim bulundugumuz bir topluluk altında olmak daha çok gurur verici olur bence extraokk
Oyun içerisinde nickim HellFire ilgilenirsen benimde guilde katılabilme ihtimalim var..
Ayrıca tüm neptune de oynayan arkadasları bi arada gormek ve sadece bizim bulundugumuz bir topluluk altında olmak daha çok gurur verici olur bence extraokk
İnsan farklı bir guild ismi seçerdi yav... Olmuyor taklit... Mr. Green Mr. Green
Güzel Very Happy
beklerızz... tamam bı pm atam sana...bu arada cancım tum herculeslu BrotherS burda nrdeyse Mr. Green lvl 3 olduk onuda dıle getıreyım hatta yenılıyım dur Mr. Green
Tebrikler Arkadaşlar Hayırlı Olsun Guildiniz extraokk
İnsan farklı bir guild ismi seçerdi yav... Olmuyor taklit... Mr. Green Mr. Green
orijinaldır onlar Razz
Equalibrium u kurdum artık gelemem xD
Union kurarız artık :)
Union kurarız artık :)
arkadaşlar bu GRANDFLASH'ın olduğu hiçbir guilde gitmeyin bunun pacific'te de guildi var gittim gittiğime bin pişman oldum bana etmedikleri küfür kalmadı.Hatırlar belki WarLiKe_Tr di nickim
aradaşım birini kötülerken düşünde kötüle ben pacificteki charı satalı 6-7 ay oldu be....o yüzden kötüleme yapma satın alan kişi etmişse ben napayım Evil or Very Mad kahvekeyfi
Hayırlı alımlar ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
WTS 104 LVL VE 108 LVL ARASI PRELİ VE S DEVİLLİ EU ÇARLAR CİDDİ ALICILAR YAZSIN 0533 294 04 29 WTS 131 Lvl Wizz/Cleric - 126 Lvl Nuker ve 129 Lvl Bard ANATOLİA 92 LVL BÜYÜLÜ SİLAH 75 LVL SURA VE 70 LVL NİNJA cronos 123 lvl glave ,117 lvl sword nukker ve 120 lvl str blade satılık 70 LvL BoWMaN 58 LvL NuKeR Ve iSro'Da 40 LvL WiZaRD