Arkadaşlar Guild Bayrağı Arıyorum. Lütfen Bir PS Ustası Güzel Bişi Yapabilirmi ...
Tekli veya Çiftli ikiside olursa iyi olur.
Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
Guild ismi : LegendTurks
Baş harfleri [LT] kullanılarakta bi bayrak yapılabilir...
Şimdiden teşekküler.
Hadi Ps Uzmanları Gösterin Kendinizi 😄
Guild Bayrağı Arıyorum.
· 7 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Umarım yapabilecek birini bulursun. Ayrıca imzana aşağıda verdiğim kodu kopyalayıp yapıştırısan daha iyi olur.. 😎
90Lv Pure Int S/S Nuker Karakter Satılık! Ayrıntılı Bilgi İçin Tıkla!Umarım yapabilecek birini bulursun. Ayrıca imzana aşağıda verdiğim kodu kopyalayıp yapıştırısan daha iyi olur.. 😎90Lv Pure Int S/S Nuker Karakter Satılık! Ayrıntılı Bilgi İçin Tıkla!
o char takas edildi imzamı değiştiriyorum.ayrıca pure değil full int 😄 sağol yinede 😊
bayrak bekliyorum hala pls...
Yapandan Allah Razı Olsun 😊
Umarım yapabilecek birini bulursun. Ayrıca imzana aşağıda verdiğim kodu kopyalayıp yapıştırısan daha iyi olur.. 😎90Lv Pure Int S/S Nuker Karakter Satılık! Ayrıntılı Bilgi İçin Tıkla!
o char takas edildi imzamı değiştiriyorum.ayrıca pure değil full int 😄 sağol yinede 😊
bayrak bekliyorum hala pls...
Yapandan Allah Razı Olsun :)
Pure da fulll de aynı şey neyse hayırlı olsun..
sitemizin her tarafı guild logolarıyla dolu sabit topicler başlığına bakarsan görürsün bir sürü.
sitemizin her tarafı guild logolarıyla dolu sabit topicler başlığına bakarsan görürsün bir sürü.
buldum ama beğenmedim başka farklı birşey yapabilcek bi arkadaş arıyorum lütfen.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Yapabilecek 1tane Photoshopçu yok mu ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap