- Resim Silinmiş.
once emek verdim 1 kisin sozune bakarak ben hakli oldum helde banladilar bu kadarmis !!!
guild ban
· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
geçmiş olsun !
mevzu nedir ?
F
foreveralone
⭐ 18y
bu çara guild mi yok takma kafana
Charın duruş tam avatarlık 💃
Ne için atıldığını bilmiyorum ama geçmiş olsun
1 aydan beri ayni yerde taxi yapiyon 1 adam geldi guiltten benim taxi yaptim yere benden once daha taxiye basliyali 2 gün oldu sovup duruyor git len diyor bana dedim ks yapcaksan yap sonra benim hakkimda guılde sovdu bana master tik yok ses yok direk ban bu kadarmis!!!! bende bile bile gitmedim bundan 4 5 ay onda ___Pez0__ diye carim vardi 100 wiz 10 kere str verildi az vuruyom diye ben hep gonderiyorlardi onlara inat gitmedim gel dedim bunu gonder yemedi sovdu !!!!!
Geçmiş Olsun
Ps: Guild Mi Yok Hertürlü Guild Seni Bekler
Ps: Guild Mi Yok Hertürlü Guild Seni Bekler
1 aydan beri ayni yerde taxi yapiyon 1 adam geldi guiltten benim taxi yaptim yere benden once daha taxiye basliyali 2 gün oldu sovup duruyor git len diyor bana dedim ks yapcaksan yap sonra benim hakkimda guılde sovdu bana master tik yok ses yok direk ban bu kadarmis!!!! bende bile bile gitmedim bundan 4 5 ay onda ___Pez0__ diye carim vardi 100 wiz 10 kere str verildi az vuruyom diye ben hep gonderiyorlardi onlara inat gitmedim gel dedim bunu gonder yemedi sovdu !!!!!
taxi için guildden atıldıysan zaten o guildden hayır gelmezmiş, daha iyi guildler bulursun takma kafana 😎
Bencede sana guild bulunma zmı
Ps:İdolümsün^^..
Ps2:Zaten adam değilmişler..
Ps:İdolümsün^^..
Ps2:Zaten adam değilmişler..
Geçmiş olsun bu devirde adam gibi adam birini bulması zor bu arada bn Lady_Peri (90 da rollbackde gitti ama eski sahibi tarfından çalındı)
hehe dogru bana guild mi yok xD
2 kurusluk adam icin deymez xD
2 kurusluk adam icin deymez xD
haksiz yere attilar illa acisi cikar
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap