PC sürümü beklenen GTA 4'ün sistem gereksinimleri açıklandı: Küçük bir canavara ihtiyacınız olacak!
GTA serisinin en yeni bölümünü oynamak isteyenlerin yüksek bir ihtimalle çok yüksek performanslı bir bilgisayara ihtiyacı olacak. "Games for Windows" web sitesinde yayımlanan sistem gereksinimleri bunu gösteriyor:
GTA 4'ün kesin olarak çalışması en az çift çekirdekli işlemci (Pentium D veya daha iyisi) ve 2 GB RAM'e ihtiyaç duyuluyor. Ayrıca 18 GB boş sabit disk alanına da sahip olmalısınız. Ekran kartı ise DirectX 9'u desteklemeli ve en az 512 MB video belleğine sahip olmalı.
Bunların karşılığında ise PC sürümünün çok daha detaylı grafiklere sahip olacağı söyleniyor; çözünürlük değeri olarak 2560 x 1600 piksel destelenecek.
Alıntıdır[Hürriyet.com.tr] 😁
Gta4 Sistem Gereksinimleri Dudak Uçuklatıcı..
· 11 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
obaaaaa, maşallah.
Da 512 Mb ekran kartı saçma olmuş:
8600 GT ninde 512 MB lik versionları var...
Da 512 Mb ekran kartı saçma olmuş:
8600 GT ninde 512 MB lik versionları var...
bunu alana yanında gereksimeri karşılayan bir pc vermeleri lzm 😄
T
TitusPullo
⭐ 19y
Bunlar max grafiklerde istenilen sistemdir. Ask taktirde bu oyunu oynayabilmek için extra pc düzecez gibi...
Bunlar max grafiklerde istenilen sistemdir. Ask taktirde bu oyunu oynayabilmek için extra pc düzecez gibi...
+1 😁 Bu ne böyle crysis - 5465455 çıktı sandım 😜 😁
J
Jason Walker
⭐ 19y
Ben oynarım sanırım.
ooobaa oynamıyorum ulen ^^
Zaaaa gene graphics ayarımı '' low '' a çekeceğim :S
yok max deil minimum 😁
R
RoyalFlush
⭐ 19y
Bende oynarım bunu sanırım.Call of 4 ü full detayda Crysis i yüksek detaylarda(ekran kartım directx 10 u desteklemediği için) oynuyordum 😎
Vay halimize ☕
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap