bilmeyenler için söleyeyim dedim. artık gta vice city multiplayer olarak oynanıyor. cok gusel sarıyo. oyunda ceteni kurup diğer kişilere savas acıyosun ama maalesef oyuna turklerden katılım yok denecek kadar az. bu yuzden herkesi oraya davet ediyorum.
simdi size nasıl multiplayer oynayacagımızı soleyim.
1.öncelikle gta vice city kuruluyor
2.http://www.vicecitymultiplayer.com adresinden download yazısına tıklıyoruz.
3.download ettiğimiz dosyayı yuukluyoruz. yuklemesi basit.
4.program files in icinden rockstar games i acıp ordaki 'vc_mp' klasörünü acıyoruz klasörü açınca karsımıza kücük bir ekran cıkıyor. o ekranın icinden rockstar gamese gelip gta vice city yazısına tıkladıktan sonra tamama basıyoruz.
5.karsımıza büyük bir ekran cıkıyor ve klasörün sol alt köşesindeki internet yazan yere tıklıyoruz ve server listesi acılıyor. istediğimizin üstüne cift tıklayıp oyun acılıyor.
İyi oyunlar XLaw
GTA vice vity online (süper oluyor.)
· 15 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Hadi ya online oynanabiliyor mu :S
Hemde nasıl abi gir bak çete falan kuruyon adam parayla araba lıyo sen çalıyon adam peşinden koşuyo süper yani
P
PaiNScReaM
⭐ 19y
paylaşım için sağolda ben atık vice city multiplayer ı bırakıyorum. Xlaw sağolsun ^^
kusura bakma xlaw ama san andreas multiplayer ı kimse bimezken oynuyorduk, sonra türkler geldi iyi güzel, sonraki gün adamlar ölmemeye başladı ne hikmetse akılları sıra hile yapıyorlar, dedim ben böyle oyunun....
şimdi aynısı vice city içinde olacak.
kusura bakma xlaw ama san andreas multiplayer ı kimse bimezken oynuyorduk, sonra türkler geldi iyi güzel, sonraki gün adamlar ölmemeye başladı ne hikmetse akılları sıra hile yapıyorlar, dedim ben böyle oyunun....
şimdi aynısı vice city içinde olacak.
P
PaiNScReaM
⭐ 19y
yardım yoksanırım
download yazısı yok.download linkini verebilirmisin.
bende sorun verio sorunun resminide koyuyorum
- Resim Silinmiş.
GTA 1.0 ı indir sorun kalmaz.
P
PaiNScReaM
⭐ 19y
bende sorun verio sorunun resminide koyuyorum
- Resim Silinmiş.
GTA 1.0 ı indir sorun kalmaz.
nerden?
@ die google
Hadi ya online oynanabiliyor mu :S
evet ben girmiştim bi golf araban oluyo yalnış hatırlamıyorsam
çok Sagol Paylaşım iiçin Bakam ben bi 😊
Kardeş 4 Dosya çıkı 4 ünüde İndircekmiyiz ?
Kardeş şifre İstiyo napıcaz ?
S
seeyouheel
⭐ 18y
AGA BURDA NERDE ROCKSTAR GAMES YAZIYORT BEN ACIYORUM KUCUK EKRAN ACILIYOR AMA OLE BİŞEY YAZMIYOR
AGA BURDA NERDE ROCKSTAR GAMES YAZIYORT BEN ACIYORUM KUCUK EKRAN ACILIYOR AMA OLE BİŞEY YAZMIYOR
Bknz:Konunun açılış tarihi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap