Icerige atla
Extraloob

GTA IV Donuyor

· 10 Yanıt · 1.0K görüntüleme
E
Bilgisayarı formatladıktan sonra GTA IV ü indirdim ama hiç karşılaşmadığım bir sorunla karşılaştım. Oyun her 2-3 saniyede bir donuyor çok çok kısa sürüyor donması fakat hiç zevk vermiyor . Sistem rahatlıkla karşılıyor oyunu ama sorunu anlayamadım.Ekran kartım HD 6770M .
10 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Oyunun ksayoluna sag tiklayip uyumluluk sekmesinden xp sp3 secip yonetici olarak calistiri tikleyip tamam de oyle gir oyuna belki cozum olabilir..

Bu arada sistemin 64 bitmi ?
E
Oyunun ksayoluna sag tiklayip uyumluluk sekmesinden xp sp3 secip yonetici olarak calistiri tikleyip tamam de oyle gir oyuna belki cozum olabilir..

Bu arada sistemin 64 bitmi ?

Evet 64 bit . Uyumluluk pek işe yaramadı
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Bendede 64 bit bazi oyunlarda senin yasadigin sorunu yasiyorum mesela 18wos haulin.. Ama mw3 criysis2 de falan hic sorun yasamadim..
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
görüntü ayarlarını düşür dene yine aynısı oluyorsa oyuna patch falan ekle başıma gelmişti bu olay
E
görüntü ayarlarını düşür dene yine aynısı oluyorsa oyuna patch falan ekle başıma gelmişti bu olay

Ayarlar en düşükte zaten.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y

Ayarlar en düşükte zaten.

benim laptopta olmuştu bir türlü düzeltemedim dediğin gibi 1 ile 10 sn arası bir kasma oluyordu baya araştırdım o kadar şey denedim çözüm bulamadım
Denediklerimi söyleyim belki sende yararlı olur:
*Ekran Kartı Driver'ını güncelle
*Oyunu sil sonra tekrar yükle ve GTA IV patch var onu bulabilirsin google'den arayarak.
*Sonra çalıştır'a ''msconfig'' yaz hizmetler kısmından işine yaramayan programları durdur.
*Bazende çok küçük bir ihtimalde olsa virüs programı crack içinden bişeyler engellemiş olabilir ona bir göz at.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Oyunun patchlerini yüklemen gerekiyor , bunun yanı sıra crackinde hata olabilir.Bir çok crack sağ ve sol ok tuşlarına basıldığında donma yaşatıyor.Sisteminde sorun yok , aynısı bende de vardı.
Rookie
Rookie ⭐ 18y
Yeni bir crack bul kardeşim, bulunca banada at linki bende yaşıyorum sorunu fakat crack bulmaya üşendiğimden oynamıyorum 😜
E
1.0.7.0 Patch ini yükledim düzeldi. Herkese teşekkürler

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: