Icerige atla
Extraloob

GTA 5 Resmi Olarak Duyuruldu!

· 15 Yanıt · 1.0K görüntüleme
X
xlorxlarge OP ⭐ 18y

Rockstar Games, oyuncuların uzun zamandır beklediği açıklamayı resmi olarak yaptı. GTA IV'den beri GTA konusunda bir açıklama yapmayan ve GTA V'in hazırlandığına dair bir ipucu vermekten kaçınan Rockstar, sonunda resmi olarak GTA V'i duyurdu.

Sadece GTA V'i duyurdu diyebiliyoruz çünkü baka bir açıklama yapılmadı. Rockstar, kendi sitesinde kocaman bir GTA V logosu yayınladı ve altına ilk trailer tarihin verdi. Tarihe göre 2 Kasım'da GTA V ile ilgili ilk video yayınlanacak. O zamana kadar GTA V ile ilgili bir görsel yayınlanmayacak gibi.

15 Yanıt
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Acil trailer pls.
Special thx to Flexi
Advance
Advance ⭐ 18y
Acil trailer pls.

Sadece GTA V'i duyurdu diyebiliyoruz çünkü baka bir açıklama yapılmadı. Rockstar, kendi sitesinde kocaman bir GTA V logosu yayınladı ve altına ilk trailer tarihin verdi. Tarihe göre 2 Kasım'da GTA V ile ilgili ilk video yayınlanacak. O zamana kadar GTA V ile ilgili bir görsel yayınlanmayacak gibi.
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Acil trailer pls.

Yazıyı okumadan yorum yapınca .. 😁
Special thx to Flexi
X
xlorxlarge OP ⭐ 18y
Acil trailer pls.

Yazıyı okumadan yorum yapınca .. 😁

🤝
P
Phantoso ⭐ 18y
Obaaaa sabırsızlanıyorummmm 😄
M
MicroEx ⭐ 19y
sabırsızlanmaya başladım bile 🤘
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Bi 4 yıl sonra oynayabilirim en yakın o yüzden ilgimi çekmedi 😄 Videolarıyla yetincez artık 😄
V
volkanka ⭐ 17y
daha 4 ü oynamamıştım 😊
Collapse
Collapse ⭐ 16y
daha 4 ü oynamamıştım :)

GtaSa ile oyalanıyorum arada 😄
L
Leet1 ⭐ 19y
GTA SA efsanevi olmuştu. Çünkü özgürlük vardı ve harita yeterince büyüktü. GTA IV haritası o kadar büyük değil ve özgürlük kısıtlıydı. Bu yüzden dolayı bir çok eleştiri oldu. Şimdi bunu göz önünde bulundurarak, daha geniş bir harita ve özgürlük bekliyorum yeni oyundan.
P
Phantoso ⭐ 18y
GTA SA efsanevi olmuştu. Çünkü özgürlük vardı ve harita yeterince büyüktü. GTA IV haritası o kadar büyük değil ve özgürlük kısıtlıydı. Bu yüzden dolayı bir çok eleştiri oldu. Şimdi bunu göz önünde bulundurarak, daha geniş bir harita ve özgürlük bekliyorum yeni oyundan.

Umarım patch olayı falan olmaz bundada IV de onları çözene kadar günlerimi harcamıştım 😊
P
Polovets ⭐ 15y
Umarım gta 4 kadar sorunlu olmaz.
T
Uyduruldu diye okudum, dedim ne oluyor ya iç savaş falan mı çıktı. Amerika'yı mı yıktılar sorun ne.
A
Addicted ⭐ 19y
Oha GTA 3 bekliyordum ben 😱 Kaçırdıkmı yoksa 3 ü? summer2:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: