Icerige atla
Extraloob

Grup Yorum - Eski Sanatçılar Bölüm 2

· 10 Yanıt · 1.2K görüntüleme
M
Macro OP ⭐ 19y
Kardeşlik abidesi Grup Yorum

Grup Yorum kardeşlik abidesidir.
Grubun içinde aynı anadolumuzdaki gibi farklı etnik köken
ve dini inançlardan kişiler vardır. Toplum içindeki haksızlıklara,
eşitsizliklere
şarkılarında yer veren Yorum 24 yıllık müzik
yaşamı
na günümüzde de devam etmektedir. Televizyonlarda
ve çeşitli saçma dergilerde göremeyeceğiniz Yorum genellikle
üniversitelerde geniş dinleyici kitlesine sahiptir.

Kendine ait konserler dışında İTÜ ve İstanbul Üniversitesi
gibi üniversitelerin festivallerinde sahneye çıkan Grup Yorum,
siyasi içerikli parçaları sayesinde tek kanallı dönem ve baskı
yıllarında tanınma imkanı bulamamış, genellikle kendisini bilen
düşünce derneği üyelerince dinlenmiştir.

Grup farklı ensturmanları birarada kullanarak okullardaki
folk gruplarının yapmaya çalıştığını başarılı bir şekilde
yapmaktadır.

Burada paylaşamayacağım şarkıları olan grubu beğenir
iseniz youtube, google video gibi sitelerden bakmanızı
öneririm.

Gel ki şafaklar tutuşsun
[flash=640,480]http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-6991095998461926391[/flash]

Dağlara Gel
[flash=640,480]http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-7481398565319423471[/flash]
10 Yanıt
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
Grup Yorum - Partizan dinlemenizi tavsiye ederim 😜
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
B
bahrey ⭐ 19y
grup yorumun büyük bir hayranıyım.Büyü'de çok güzel onuda ekle istersen.
M
Macro OP ⭐ 19y

http://www.youtube.com/watch?v=hSf0KhaAgYE

İlk mesaj çok fazla uzun olmasın böyle iyi (:
S
Still Life ⭐ 17y
Uvvv çok teşekkürler Macro Grup Yorum`un büyük hayranlarındanım burada belirtemiyeceğim bir sürü güzel şarkısı var tekrar teşekkürler 😎
N
Türkiye'de ses ve müzik denilince akla gelen,Ahmet Kaya ve Grup Yorum'dur bana göre.Beste ve şiir denilince de Hasan Hüseyin Korkmazgil ve Nazım Hikmet'tir tabiikide.Bir Madenciden,bir Ah sensiz,bir Bağcılarda üç karanfil,bir Benim adım Şirvan,bir Bize ölüm yok,bir Cemo,bir Dağlara gel,bir Dersimde doğan güneş,bir Diri diri yaktılar,bir Düşenlere,bir Eftelya,bir Gelki şafaklar tutuşsun,bir Grev alayı,bir Gündoğdu,bir Gençlik marşı,bir Haziranda ölmek zor,bir Herne Peş,bir Hürriyet marşı,bir İnsanların içindeyim,bir Koçaklama,bir Omuzdan tutun beni,bir Özgürlük türküsü,bir Ölümden öte ne var,bir Deniz koydum adını,bir Seni seviyorum,bir Uğurlama yeri doldurulamaz şarkılardır benim için..
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
Türkiye'de ses ve müzik denilince akla gelen,Ahmet Kaya ve Grup Yorum'dur bana göre.Beste ve şiir denilince de Hasan Hüseyin Korkmazgil ve Nazım Hikmet'tir tabiikide.Bir Madenciden,bir Ah sensiz,bir Bağcılarda üç karanfil,bir Benim adım Şirvan,bir Bize ölüm yok,bir Cemo,bir Dağlara gel,bir Dersimde doğan güneş,bir Diri diri yaktılar,bir Düşenlere,bir Eftelya,bir Gelki şafaklar tutuşsun,bir Grev alayı,bir Gündoğdu,bir Gençlik marşı,bir Haziranda ölmek zor,bir Herne Peş,bir Hürriyet marşı,bir İnsanların içindeyim,bir Koçaklama,bir Omuzdan tutun beni,bir Özgürlük türküsü,bir Ölümden öte ne var,bir Deniz koydum adını,bir Seni seviyorum,bir Uğurlama yeri doldurulamaz şarkılardır benim için..

🍺 😘
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
M
Macro OP ⭐ 19y

yakın takipçisiyiz 🎭
C
Caprice ⭐ 19y
Süper bir grup,yakından takip ediyorum videolar için teşekkürler. ❤️
T
Bütün şarkıları süperdir ama Uğurlama'nın yeri bende ayrıdır.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: