J JawBreaker OP ⭐ 18y 16 yil once (düzenlendi) #1 http://www.youtube.com/watch?v=0FikopCOcNoRap beni ramizem rap beni, gel yanağımdan öp beni, nerden bileyim ben senin camlardan baktığını... 💃 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
D danqeR123 ⭐ 17y 16 yil once #2 😆 😆 😆 Haha (beyin bronzlaşması yaşıyorum)Şiddetle ıkınıyorum haha TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xplosive ⭐ 17y 16 yil once #3 Güzelmiş akşam akşam iyi güldük. 😆 Spoilergöz korkusu 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Brooklyn ⭐ 18y 16 yil once #4 ahahaha 😆 😁 bu ne len 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JawBreaker OP ⭐ 18y 16 yil once #5 ahahaha 😆 😁 bu ne len :PAhahah 😆 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G gs_scrpn ⭐ 19y 16 yil once #6 JawBreaker ne hastasıymışın vitaminin ya 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil