Icerige atla
Extraloob

Grizu Patlamasının arkasında ERGENEKON

· 15 Yanıt · 1.3K görüntüleme
T
Turk__ OP ⭐ 17y
STV'nin Şizofren haber spikeri Balıkesir deki grizu patlamasınını Ergenekona bağladı 😆
Yakında isal olsa Ergenekon çayıma müsil attı diyecekler. Video da küfürlü yazılar mevcut kusura bakmayın.

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xJcROF8KAVs&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xJcROF8KAVs&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
15 Yanıt
M
Ben şu fetonun dershanelerinden birindeyim. Bugün tarih dersinde hoca bu patlamayı gündem değiştirmek için yapıldı falan dedi; bayağı bi dalga geçmiştik hocayla başlığı sitede görünce şok oldum. Dedim acaba bizim sınıftan biri falan mı? 😁
S
Smirnoff ⭐ 17y
Ben şu fetonun dershanelerinden birindeyim. Bugün tarih dersinde hoca bu patlamayı gündem değiştirmek için yapıldı falan dedi; bayağı bi dalga geçmiştik hocayla başlığı sitede görünce şok oldum. Dedim acaba bizim sınıftan biri falan mı? 😁

yeşilırmak ?
O
os1 ⭐ 19y
yuh bu kadarda olmaz fetonun köpeklerinin geldiği son nokta herhalde. 😱 😆
E
EmmaW ⭐ 19y
yok artık ^^
bu stv-kanal7 ye çok gülüyorum ya gülmek istediğimde izliyeceğim kanallar arasında 😆
G
yok artık ^^
bu stv-kanal7 ye çok gülüyorum ya gülmek istediğimde izliyeceğim kanallar arasında 😆

😈 😁
T
TwiLighT ⭐ 18y
Şüphesiz ki Allah stv yi aklını ergenekonla bozsun diye yarattı.

bobiler iyi dalga geçiyor bunlarla 😜
T
Turk__ OP ⭐ 17y
yok artık ^^

😈 😁

Ben bunların kanallarını açınca sinir krizi geçiriyorum resmen. Tv de kanal listesinden Samanyolu , Kanal7 , Nurtv v.b kanalları sildim.
H
hmzsnmz ⭐ 19y
😆 der geçerim ^^
[ek #12654]
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
yok artık ^^

😈 😁

Ben bunların kanallarını açınca sinir krizi geçiriyorum resmen. Tv de kanal listesinden Samanyolu , Kanal7 , Nurtv v.b kanalları sildim.

me too 👍
'
'Saw IV ⭐ 17y
lolness 🤝
M

yeşilırmak ?

Körfez 🙄
T
Turk__ OP ⭐ 17y

yeşilırmak ?

Körfez 🙄

Dershanenin ismi yerlere göre değişebiliyor. Bursada Yeşilırmak ama Genel Dershanesi Femdir.(Fethullahcı eğitim merkezi)
B
BaSoryong ⭐ 18y
yok artık ^^

😈 😁

Bu kanalara yapımcılarına patronlarına arkasındakılerıne okadar doluyumki ... ! 🙄
E
EmmaW ⭐ 19y

Bu kanalara yapımcılarına patronlarına arkasındakılerıne okadar doluyumki ... ! 🙄

bu kanalları ben stres atmak için izliyorum
ps: maçtada stres atarım(küfür ederek , bağırarak 😆 )
digiturk olduğu için bu kanalları kapatma şansım yok malesef

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: