Icerige atla
Extraloob

Greece Efsanesi NightMare (13 Kasım 2006)

· 18 Yanıt · 1.5K görüntüleme
T
The_DifferenT OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
işte buda thief iken tabiki herkes yok sadece bi anlık toplandık Laughing Laughing
- Resim Silinmiş.
umarım beğenirsiniz

Yorum yapmaya gerek varmı Cap 70 ve bu guildin sadece bir kısmı inanmıyanlar için link verebilirim oradan bakabilirler

Guild resminde Birçok kişide yok daha bu %60 idi Mazimiz çok sağlamdır Cool
18 Yanıt
T
The_DifferenT OP ⭐ 19y
ahh ahh bunların bende ne anısı varya eski bi forumdan buldum hepsini ilk takıldıgım forum iyiki hala var kullanan yok pek ama formatta giden malzemeler orda var şimdi toparlıyom
D
güzel resimler eline saglık extraokk
X
Xanthos ⭐ 19y
lem bunlar ne, 1 sene önceki resimleri bulmuşsun. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ahh ahh, MoreAction gitti Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
L
Looper ⭐ 19y
güzel resimler.taki guild hacklenene kadar krallardı sonra toparlanmaları uzun oldu sanırsam.
M
MakmeN ⭐ 19y
greece de herkeste sun war ssiz bu halde hicguild war kazanabildiniz mi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
teşekkürler böyle efsaneleri yaşatmak lazım sevdim topici extrabeer
T
The_DifferenT OP ⭐ 19y

greece de herkeste sun war ssiz bu halde hicguild war kazanabildiniz mi

Oncelikle okumayı sonra tarihi ve daha sonrada oyunu oğrenmeni temenni ediyom

teşekkürler böyle efsaneleri yaşatmak lazım sevdim topici extrabeer

ahhh okan ahh h bu zmnlrın bende ne hatıraları varya keşke bi olay olsada yine boyle olabilsek ya bu guild sadece guc yonunden degil her yonden efsane idi nasıl toplandık çok karışşık oldu ama herkes uyum sağladı ortam süperdi şimdi greeceye girirken ben bile küfrediyom
L
Leet1 ⭐ 19y
Yaşıyormu bu guild Question
T
The_DifferenT OP ⭐ 19y

Yaşıyormu bu guild Question

Malesef hayır
Bi hack başladı nerdeyse guildin 3 te 1 hacklendi Mad Mad Mad Mad Mad
diğerleride sattı charları hackten kurtulabilmek için suan burada resmi olan charlardan oynuyan nadir var olanlarda yabancılarda genelde
nerden buldum bu resimleri yee off offfff gordukçe iç çekiyom
M
minotauros ⭐ 19y
güzel ss lermiş
takım ruhu bu olsa gerek
R
Romeo_ ⭐ 19y
Çok güzel ss ler tbrk
T
The_DifferenT OP ⭐ 19y
Bu guzel yorumlara seviniyim mi uzeleyimmi bilmiyom Rolling Eyes
T
The_DifferenT OP ⭐ 19y
up Mr. Green
M
murat75 ⭐ 19y
baya eski resimler bunlar bildiğim kadarıyla guild dağıldı ama hoş görüntüler baya uzun bi süre önce bi yerde görmüştüm bu resimleri birlik olmak güzel bi duygu bizde bi ara böyle makaraları çok yapardık ben şimdi eldoradoda böyle birlik nadiren teşekkürler ss ler için güzel şeyler hissettim bakarken keşke bi arada kalabilseydiniz Rolling Eyes extraokk
T
Tengrİ ⭐ 19y
çok güzel ekipmissiniz eskiden tebrikler =)
charların hacklenmesinede üzüldm gecmis olsn hepinize mucX
T
The_DifferenT OP ⭐ 19y

baya eski resimler bunlar bildiğim kadarıyla guild dağıldı ama hoş görüntüler baya uzun bi süre önce bi yerde görmüştüm bu resimleri birlik olmak güzel bi duygu bizde bi ara böyle makaraları çok yapardık ben şimdi eldoradoda böyle birlik nadiren teşekkürler ss ler için güzel şeyler hissettim bakarken keşke bi arada kalabilseydiniz Rolling Eyes extraokk

keşke ama işte hayat bu sadecesro yok bazen mecburen bazende bi dikkatsizlikle charları kaybettik ben suana kdr hiç hack yemedim şükür ama bu ekibin bi daha toplanması çok şuan greecede daha çok show girl var herkes artisit ama icraat 0 sade global yazmakla olmuyo ama farkında degiller yinede nadirde olsa 5 10 tane sağlam karakterli türk hala var
İnş. bi daha boyle bi resmin içinde olmak nasib olur hemde bana hem herkese
R
Redefine ⭐ 19y
Güzel Ss ler.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: