E E0N OP ⭐ 19y 17 yil once (düzenlendi) #1 Buyrun 😄 sıcak sıcakHQ olarak izlerseniz daha çok zevk alırsınızLinkhttp://www.youtube.com/watch?v=hVu-kSs3L2Y TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S SoFToucH ⭐ 19y 17 yil once #2 güzel eline sağlık 🍺 ama attığın damageler çoğunlukla 1-2 K 😕 tahminim yüksek lvl adamlar var ama merak ettim nedenini ❓ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E E0N OP ⭐ 19y 17 yil once #3 1-2 k ?o sadece warior a attıgım dmg ve bendede ondada ress var 😄 nromalde ress ile wizardlara 12k vuruorum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D doctor48 ⭐ 17y 17 yil once #4 ya böyle youtube dekileri izliyemiyorum neden bi yardım 😄 nasıl izlicem TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E E0N OP ⭐ 19y 17 yil once #5 altına link koydum ktunnel gibi yerlerden izleyebilirsin TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BurdurLee ⭐ 18y 17 yil once #6 eline sağlıkxD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E E0N OP ⭐ 19y 17 yil once #7 sizi eğlendirebildiysem ne mutlu 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MMe_Nobles ⭐ 17y 17 yil once #8 eline sağlık beraT-müsLüm ßen TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E E0N OP ⭐ 19y 17 yil once #9 sagol knk 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kup ⭐ 18y 17 yil once #10 Güzel olmuş video ... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil