Icerige atla
Extraloob

Grata Best DMG (Yardımcı Buffsuz)

· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme
14 Yanıt
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Süppo
L
lol12 ⭐ 19y
woww süper damage.Ayyıldız guildi üstünde baya denedik manyaq daha sağlam gibi onlardan 😆
C
Colorer ⭐ 18y
sanki canavarda defans varmış gibi defans kırıcı atmışınız 😄 genede helal . keşke kendine str int de bassaydın. bi de elinde sun +7 cleric rod olsaydı . heralde 500k vururdun xD
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Sanki canavarda defans varmış gibi defans kırıcı atmışınız :D

😁 😁
Guzel Damage Valla 😱
T
Torquel ⭐ 19y
Bunu pwpde vurmak cok zor.Offeringe karsı durucak char gormedim ztnde canın yuzde 95 zor oluo :DCharda suppo cleric warlock
T
TripMaster ⭐ 19y
72 lvl cleric/warlock 940k vuruyor silkroadın resmi sitesinde vardı yardımcı buff olmadan..
S
S3X4eVeR ⭐ 19y
kusura bakma ama yuhh nasıl vurcak onu
D
drotalion ⭐ 19y
ya iyi de wisard warlock sun üstüne zerk açmışsın yani: sen buf lar falan herşey açık sadece 170K vuruyorun (yaratık lvl 1, defance 1 parry 1) senin hitin haçtır ve attack ın kaçtır.
o bakımdan bakılırsa az bile denebilir ama öbür türlü tebrik ederim iyi damage. bu sitede dolaşan çoğu kişinin çıkabileceği damage ı aşmışsın bile
_
72 lvl cleric/warlock 940k vuruyor silkroadın resmi sitesinde vardı yardımcı buff olmadan..

arkadasım harbiden senın kafan gusel yat bi dinlen...

ayrıca bı kerede tebrık etmeyı sıvrı olmamayı bılın ya .. nolcak tebrıkler desenız .. ?
G
bence çok ii bi damage ölüm makinesi yapmışsın helal olsun
L
Leader ⭐ 19y
İdare Eder
R
RoyalFlush ⭐ 19y
80 lvl cleric ten 25k damage yemiştim dünyam şaşmıştı. o yüzden şaşırmıyorum 357k damage e
T
TitusPullo ⭐ 19y
Vallahi mükemmel Dmg.Bu skili bi G.Warda atıcan tam ortaya. yıkarsın herhalde 3-4 kişiyi aynı anda

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: