Güzel topic extraokk Resim yeter Very Happy Turkler yok böylerdir yok bılmem nedır dıen gavurlara kapak olsun Exclamation Exclamation Bu arada gercekten basıt ama işe yarıcakmıs gıbı gozukuo Rolling Eyes denemeye deger Sonucta elınde +9 sılah oLcak 😊
Ahh ahh Sun glavie olsada denesek ....... Cıkana kadar mısır yeriz bizde Mr. Green popcorn popcorn popcorn
>>>GRANDFLASH'ın +9 basma taktıgı>>>
· 41 Yanıt · 8.2K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
Benim SUN silahım olsa +7'den fazla kasmam valla zaten sun olması yeter bi de +7 bana kafi. Ama SUN +11 hiç de fena olmazdı. Laughing
son zamanlarda +7 aşası kurtarmıyor adamlar +9sun yapıyor
+9 sun yapmıolar +9 sun alıolar Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
güncel!!
D
DarkFuneraL
⭐ 19y
Dr.Noob bişey sorcam o plus44 şimdi ney glavie mi
ben oynarken blade idi sonra bow oldu şimdi glavie galiba Very Happy
ben oynarken blade idi sonra bow oldu şimdi glavie galiba Very Happy
nasıl fena değil dimi demişin yaw bide biz +4 le geziyoz kardes dalgamı geçiyon Very Happy extraokk
oh my god! xD xD
süper olmuş, tebrik ederim. ama yakmanda çok kötü olmuş yav... Rolling Eyes
süper olmuş, tebrik ederim. ama yakmanda çok kötü olmuş yav... Rolling Eyes
ya bu silahlara +5de astral basılıyomu ben +4de diye biliyodum yoksa +4ve yukarsı içinmi ?
up
güzelmiş teşekkürler extraokk
bak azurecıgım:))
sen yine basarsın kafanı yorma oyun sonuçta çok canınıda sıkma
seal of earth dedinizde seal of tahta da warmı? Mr. Green Mr. Green Very Happy Very Happy
seal of earth dedinizde seal of tahta da warmı? Mr. Green Mr. Green Very Happy Very Happy
çekiyorum parayı basalım bakalım olacakmı tabi daha önce onaylayan arkadaşlarımızda olursa çok güzel olacak grand saol bu arada yöntem yöntemdir bilipte söylemeyenler utansın popcorn kahvekeyfi
çekiyorum parayı basalım bakalım olacakmı tabi daha önce onaylayan arkadaşlarımızda olursa çok güzel olacak grand saol bu arada yöntem yöntemdir bilipte söylemeyenler utansın popcorn kahvekeyfi
saolsn hacım Mr. Green
benim bir arkadaş bana +12 sword göstermişti şoka girdim
saol
2 defa +7den +8 olmadı birde senin yöntemi deneyeceğiz bakalım sonuç ne olacak
Tebrikler,3 yıl önceki konuyu güncellediniz
S
SilentLord
⭐ 17y
2 defa +7den +8 olmadı birde senin yöntemi deneyeceğiz bakalım sonuç ne olacak
Tebrikler,3 yıl önceki konuyu güncellediniz
😁 🤝
her +5 basan farklı 1 hikaye uyduruordu.kalite yükselmiş asfadsasd