Icerige atla
Extraloob

Grand Theft Auto IV [GTA 4] [Download] [PC DVD]

· 20 Yanıt · 3.3K görüntüleme
|
|O²| OP ⭐ 19y

Download Part 1 :GTA IV Part 1

Download Part 2 :GTA IV Part 2

Download Part 3 :GTA IV Part 3

Download Part 4 :GTA IV Part 4

Download Part 5 :GTA IV Part 5

NOT : ALINTIDIR.INDIREN OLMAMISTIR. DOSYALAR MDF UZANTILI OLARAK GOSTERILIYOR. INDIRDIGININIZDE BIR PROBLEM CIKARSA MESULİYET KABUL ETMEM. BEN BULDUM BEN PAYLASTIM AMA ZARARINA BEN GIRMEM. MDF OLDUGU İÇİN DEAMON TOOLS İLE ACICAKSINIZ EĞER ACILMASSA MDF DOSYASINI .ISO ya ÇEVİREREK MAGİC ISO ADLI PROGRAMI KULLANARAK ISO DOSYASININ İÇİNDEKİ KURULUM DOSYALARINI BİR DOSYA İÇİNE KOPYALAYIP SONRA OYUNU KURABİLİRSİNİZ TEŞEKKÜRLER. TESEKKURLER
20 Yanıt
P
POTATOHEAD ⭐ 18y
SÜPERRRRRRRRRR ! .MDF olduguna göre Heralde Deamon Toolz ile çalıştırcaz. Harikasın Öpüyorum seni
D
drotalion ⭐ 19y
mdf dosyaları daemontools ile çalıştırmanız için tasarlanmıştır.
|
|O²| OP ⭐ 19y
İndirmeden önce NOT umu okursanız sevinirim...
|
|O²| OP ⭐ 19y
Indırmeye baslayan varsa yanıtlarını beklerim ?
|
|O²| OP ⭐ 19y
Hiçmi download eden yoq yaf ona göre indircem. Ben suanda Prince of Persia 3 ü download ediyorum o yuzden deneyemiyorum ????...
D
drotalion ⭐ 19y
ben download ediyorumda, 40 KB/s ile iniyor...

6 gün sonra yazarım sana, nasıl diye 😄
D
drotalion ⭐ 19y
hacım, 4.5 GB dosyayı 40 KB/s ile indiriyoruz, nasıl sonuç yazabiliriz?
|
|O²| OP ⭐ 19y
Sonuç için demedim yaf ^^ Hani tamamını indircek varsa bittik ten sonra söyleye bilir mi diye sordum Aldım da cvp ını indiriyorsun galiba 😊
P
POTATOHEAD ⭐ 18y
abooov :S yaf bunu başka bi sitede paylaştım adamlar demedigini bırakmadı. vay daha oyun cıkmadan nası koyuyosun , vay millete trojen yedirmeye calısan bi eziksin, vay 5 parta gta4 mü sıgar vs vs.. koyacagıma koyduma pişman oldum :S
|
|O²| OP ⭐ 19y
😜 ben gördüğümü koydum NOT umuda yazdım bişi diyen olursa ahanda not orda
J
Her part1 gb. Ben en iyisi cafeden indireyim. 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ben download ediyorumda, 40 KB/s ile iniyor...

6 gün sonra yazarım sana, nasıl diye :D

Ben 3 tanesini birden indiriyorum 98 le iniyor part 1 , diğerleri 68de kıvranıyor 🙄 5 Partın sadece 3 ünü aynı anda indirebilmemiz kötü 😐
J
Jigsaw ⭐ 19y
Arkadaşlar boşuna indiripte kotanızı doldurmayın. GTA 4 PC Versiyonu Ekim ayına doğru çıkacak. Heveslenip de indirmeyin. Muhtemelen konsol devşirmesi bir oyun. Ama yinede indirebilirsiniz. Karar sizin.

+1
D
drotalion ⭐ 19y
hacım, bende araştırdım, balıklama atladıkta PC versionu sadece almanyada değil dünyada ekim ayının sonuna doğru çıkacak. 5GB lık virüs bu 😄

acaba kilitlesekmi???
J
hacım, bende araştırdım, balıklama atladıkta PC versionu sadece almanyada değil dünyada ekim ayının sonuna doğru çıkacak. 5GB lık virüs bu 😄

acaba kilitlesekmi???

Kilitledim gitti.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: