E E.Cartman OP ⭐ 17y 16 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
U Unforgiven ⭐ 17y 16 yil once #2 okuyalım hemen TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Macro ⭐ 19y 16 yil once #3 Kediler cidden çok tatlı hayvanlar, parklarda kucağıma alıp severim, onlar zaten gelip özellikle benim ayaklarıma dolanırlar.İlerde evime bir tane alacağım, tatil günleri yüzümü yalayarak uyandırsın diye (: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Unforgiven ⭐ 17y 16 yil once #4 ağlıyacaktım haa 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Black Rain ⭐ 19y 16 yil once #5 😆 Güzelmiş. 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prisoners ⭐ 18y 16 yil once #6 Güzelmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H haSta insan v.3 ⭐ 17y 16 yil once #7 Güzelmiş. 🎅 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Expectance ⭐ 17y 16 yil once #8 😆 Güzelmiş. 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sweetCHIEF ⭐ 17y 16 yil once #9 La bu kedi napıyo 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
NoMoreLove ⭐ 18y 16 yil once #10 Güzelmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mesut_xD ⭐ 18y 16 yil once #11 "Dikkatle dinledi mahkemede hakimin verdiği kararı" valla çok tatlı çıkmış + Satanistleri yada satanizme yeltenenlerden nefret ediyorum -.- 😴 paylaşım güzel. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WildKing ⭐ 19y 16 yil once #12 paylaşım için teşekkürler gzlmiş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil