Ben sro açmış kasıyor sbot Clientless modunda yanda tv açık müzik kanalı canım sıkıldı bilirsiniz bu ttnettin programı var kota takibi için ey DSL! diye gözüm ona takıldı bir yandan müzik dinliyorum bir yandan programın sayılarına bakıyorum birde ne göreyim 200MB olan kota [tabi bn hesapladım 5 sn bir 1kb gidiyor ] birden 1 sn içinde 4gb 400mb oldu inanmak istemedim 3saat bekledim kota sitesine de bu yansıdı bn şimdi nereye şikyet etmeliyim 1 sn içinde bu gbları nasıl indirdim bn ttnetten hesabını nasıl sorucam pc nadiren internet sayfası açıyorum sırf sro bota koyuyorum Clientless modda ama bana giren gb gözlerimi yaşarttı napmalıyım :!!&%&! ? Şimdiden tşkler
Gözümün içine baka baka GB soktular =) pls girin.
· 8 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
vallahi bne böyle işlerden anlamam kardeş ama sana k.ymışlar galiba .
İndirdiğin dosyaların güncellemeleri 24 saat içinde yapılıyor yanılmıyorsam o 4.200mb bir saniyede indirilen dosyaların değil 24 saat içinde indirilen dosyaların toplam oranı...
İndirdiğin dosyaların güncellemeleri 24 saat içinde yapılıyor yanılmıyorsam o 4.200mb bir saniyede indirilen dosyaların değil 24 saat içinde indirilen dosyaların toplam oranı...
Böyle bişey olması lazım 1 gb üstü 24 saat sonra yazılıyor
Evet. 16 saat veya 24 saatte bir yansıyor olması lazım. O saniye içinde indirilen birşey değil. 24 saat içindeki indirdiklerin sen tam izlerken yazılmış .
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Evet. 16 saat veya 24 saatte bir yansıyor olması lazım. O saniye içinde indirilen birşey değil. 24 saat içindeki indirdiklerin sen tam izlerken yazılmış .
+1 👍
16 saat bi güncelleniyo diye biliyorum
Onlar senin daha önce indirdiğin dosyaların tomlamı sanırsam.Demekki tam sen bakarken adamlar yenilemiş siteyi ;D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap