Icerige atla
Extraloob

Gözlük Seçimi :)

· 8 Yanıt · 1.9K görüntüleme
Violent Arise
Violent Arise OP ⭐ 19y
Beyler hiç gözlüğüm olmadı gözlük alıcam daha doğrusu almayı planlıyorum 😄 Suratım biraz yuvarlak o yüzden her gözlük gitmiyor benim yüze daha öncede takmışlığım yoktur nette gördüğüm 1-2 tane gözlüğü paylaşıyım sizinle bide lise yıllarından kendi fotomu koyiyim çünkü en son o zaman çekildim 😊 hangisi gider deniyelim 😊

8 Yanıt
C
CosmicGate ⭐ 16y
bence git gözlükçüye hepsini teker teker tak dene öyle fotografını çek bizde öyle karar verelim 😉
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
soyle buyuk simsiyah bir gozluk seni terminator gibi gosterir ruhim tipine kurban 😄
Violent Arise
Violent Arise OP ⭐ 19y
Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi
soyle buyuk simsiyah bir gozluk seni terminator gibi gosterir ruhim tipine kurban :D

ha.tir ordan 😄 😄
B
Ben de ⭐ 17y
Önerdiklerinin tırt bana göre. Bu son zamanda popüler, artık herkesin gözünde olan ray-banları denemelisin bence. Yüz, göz ve kaş tipin uygun çünkü.

Ben orjinal almanı tavsiye ederim ancak fiyatları min. 300 TL , pazarda 15-20-25 TL 'ye de bulabilirsin tabi 😁
M
Murat bence o da senin gibi con lenın gözlüğü alsın, tipi hatırla A:SÖD:XÇASÖX:ÇDÖASXÇ:Das
Violent Arise
Violent Arise OP ⭐ 19y
Bu mesaj La'l rumuzlu uyeden alinti yapildi
Önerdiklerinin tırt bana göre. Bu son zamanda popüler, artık herkesin gözünde olan ray-banları denemelisin bence. Yüz, göz ve kaş tipin uygun çünkü.

Ben orjinal almanı tavsiye ederim ancak fiyatları min. 300 TL , pazarda 15-20-25 TL 'ye de bulabilirsin tabi 😁

tamam onlardan da deniycem gidince gözlükçüye ama farklı bişey olsun istedim şu son 2 li çok hoşuma gitmişti benim ama ikisinin fiyatıda 350 tl 😊
F
favretto ⭐ 16y
amacın şekil yapmaksa rayban al modeli nasıl durduğu nasıl gözüktüğü önemli değil.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: