arkadaşlar google da şuan arayamıyorum sunucu bulunamıyor.sizdede öylemi.çünkü daha 15 dakka önce kulandım google'ı Question
google'da sorun mu var
· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
yoo çatır çatır çalışıyo Mr. Green senin pc bozulmuş at çöpe atttt Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
yoo çatır çatır çalışıyo Mr. Green senin pc bozulmuş at çöpe atttt Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
hahhha Laughing hah geldi.
içime doğdu biras sonra tekrar gidecek sen en iyisi at o pc yi çöpe Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
içime doğdu biras sonra tekrar gidecek sen en iyisi at o pc yi çöpe Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
niye ısrarcısın Question onu anlamadım atarsam acaba boyun göğe mi erecek Question nese polemiğe gerek yok Question
niye ısrarcısın Question onu anlamadım atarsam acaba boyun göğe mi erecek Question nese polemiğe gerek yok Exclamation
dostum amacım sadec muhabbet olsun diye, yanlış anlaşıldı isem özür dilerim Crying or Very sad
yok
ק
קєรรเ๓เรt яαρ
⭐ 19y
Espiri Yapıyo Sende Hemen Zıt Anlamışın.. Onun Ne İşine Yaraki Zaten Senin Pcnin Çöpe Gitmesi Mr. Green
Her yerde gır gır şamata olmaz beyler biraz daha ciddi olalım.. Idea
gır gır şamata güzeldir alone mucX
gır gır şamata güzeldir alone mucX
Kimse sürekli gır gır şamata yapıp ukalalık yapan adamı sevmez saymaz ciddiye almaz..
Sözüm herkese.. Idea
olsun az ucundan adam espri yapıordu hemen ciddi alıonuz Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap