Icerige atla
Extraloob

google'da sorun mu var

· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme
E
eL`dode OP ⭐ 19y
arkadaşlar google da şuan arayamıyorum sunucu bulunamıyor.sizdede öylemi.çünkü daha 15 dakka önce kulandım google'ı Question
13 Yanıt
E
Exqusei ⭐ 19y
yoo çatır çatır çalışıyo Mr. Green senin pc bozulmuş at çöpe atttt Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
E
eL`dode OP ⭐ 19y

yoo çatır çatır çalışıyo Mr. Green senin pc bozulmuş at çöpe atttt Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

hahhha Laughing hah geldi.
E
Exqusei ⭐ 19y
içime doğdu biras sonra tekrar gidecek sen en iyisi at o pc yi çöpe Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
E
eL`dode OP ⭐ 19y

içime doğdu biras sonra tekrar gidecek sen en iyisi at o pc yi çöpe Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

niye ısrarcısın Question onu anlamadım atarsam acaba boyun göğe mi erecek Question nese polemiğe gerek yok Question
E
eL`dode OP ⭐ 19y

niye ısrarcısın Question onu anlamadım atarsam acaba boyun göğe mi erecek Question nese polemiğe gerek yok Exclamation
E
Exqusei ⭐ 19y
dostum amacım sadec muhabbet olsun diye, yanlış anlaşıldı isem özür dilerim Crying or Very sad
C
Crumby_ ⭐ 19y
yok
Espiri Yapıyo Sende Hemen Zıt Anlamışın.. Onun Ne İşine Yaraki Zaten Senin Pcnin Çöpe Gitmesi Mr. Green
C
Caprice ⭐ 19y
Her yerde gır gır şamata olmaz beyler biraz daha ciddi olalım.. Idea
A
addIcFb ⭐ 19y
gır gır şamata güzeldir alone mucX
C
Caprice ⭐ 19y

gır gır şamata güzeldir alone mucX

Kimse sürekli gır gır şamata yapıp ukalalık yapan adamı sevmez saymaz ciddiye almaz..
Sözüm herkese.. Idea
A
addIcFb ⭐ 19y
olsun az ucundan adam espri yapıordu hemen ciddi alıonuz Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: