Icerige atla
Extraloob

Google StarWars

· 6 Yanıt · 1.7K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y

Tarafını seç dedikten sonra tarayıcıdan garip sesler gelmeye başladı 😊 Youtube Player barları değişti playerin üstüne gelince sesler felan geliyor ilginç birşey olmuş. daha nerelerde değişiklik yapmışlardır bilmiyorum ama bu filmin bu kadar ses getirmesi çok garibime gitti. Her tarafta ürünleri vs BİM`e dahi gelmiş bugün gördüm şaşırdım .

Youtube

[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
6 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Seriyi beğenmeme rağmen çok abarttıklarını düşünüyorum.

O değilde şu google cardboard ilgimi çekti, alıp deneyen tavsiye edebilecek olan var mı?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Seriyi beğenmeme rağmen çok abarttıklarını düşünüyorum.

+1

Bana da artık gına geldi.
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
+1

Bana da artık gına geldi.

o değilde benim youtube halen düzelmedi yönteminide bulamadım hemene sesler geliyor 😄 playerde ses kısarken bile garip garip sesler çıkıyor 😄
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Buna bulaştıysanız avatarınızı ortaya doğru sürükleyip "varsayılana dön" seçeneğini seçmeniz gerek. Youtube ışın kılıcı efektleri keyfimin içine etti .
Incandescent
bilgisayar televizyona bağlıydı tarafımı seçtim oyunu varmış telefondan şu linke girin diye bir link verdi bir girdim baktım telefonum ışın kılıcı oldu televizyondan oynamak çok zevkliydi 😄
Web Site :GFOX Next Roleplay

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: