T TitusPullo OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Google dün akşam saatlerinde .ico simgesini değiştirdi gözlemlerime göre ^^ hoş tatlı olmuş.New ICO" " TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
J Jason Walker ⭐ 19y 17 yil once #2 Güzel olmuş fakat hala alışamadı gözlerim. 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TitusPullo OP ⭐ 19y 17 yil once #3 ulen hangi ara girdin yazdın. Daha ön izleme yaptığımı sanıyordum. in misin cin misin xP TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Jason Walker ⭐ 19y 17 yil once #4 😄 Firefox'un nimetleri diyelim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Seppuku ⭐ 18y 17 yil once #5 Güzel olmuş. 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Journalist ⭐ 19y 17 yil once #6 bende opera'yı kaldırdıktan sonra explorer'da kalan bir simge sanıyordum onu^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MuQMax ⭐ 17y 17 yil once #7 ALışamadım Daha TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil