Icerige atla
Extraloob

Google Forbidden Hatası Lütfen Yardım ...

· 18 Yanıt · 1.9K görüntüleme
S
Serj OP ⭐ 18y
Google'da bir şey aramak istediğimde Forbidden hatası alıyorum . Bu hata nedir Çözümü nedir Bilen arkadaşLar varsa Lütfen Gerekli Cevaplarınızı Bekliyorm.

İyi Forumlar
18 Yanıt
T
TitusPullo ⭐ 19y
Bir ss koy bakalım
S
Serj OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.[/img]
T
TitusPullo ⭐ 19y
agh güzel bir ss koysan 10 numara olacak ^^
S
Serj OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

Yanlıs Koymusun Özür Dilerim BöyLe Daha ii
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
öncelikle, mozilla.org sitesinde firefox kur öyle dene bakalım ^^
T
TitusPullo ⭐ 19y
İşte orada ASK Toolbarı var sorunu yaratan o kanımca. Çoğunlukla virüs içerikli dosyalar sebeb oluyor bu hatalara. Sunucu kaynaklı gibi gözüksede öyle değil. Çözüm olarak ne desem bilmiyorum. Toollbası kaldırmayı falan dene olmadı bilir bir kişiye sor.
S
Serj OP ⭐ 18y
Firefox'u Deniyorm .. ToolBas nedir onu anlıyamadım ama :?
S
Serj OP ⭐ 18y
Tmm Gördüm Ask Toolbarını kaldırdım onu ama hata devam edior:D
S
Sp00Ky ⭐ 19y
Yehoodan dene arama yapıcak mı bakarım 😄
D
drotalion ⭐ 19y
PC de virüs var.

Yapman gerekenler. Önce güzelbir virüs taraması yap.

ASLA AMA ASLA oradaki google dan arama yapmaya devam etmek için buraya tıklayınız a basma !!!

Local virüs taraması yaparken interneti kes.
Sonra internete gir ve şu siteden PC ni birdaha tarat.
http://housecall.trendmicro.com/

Altından kalkamam diyorsan tek çare format, ama bu bir worm dür, ve bunların amacı paso yeni virüsler download etmektir. Acilen bu dediklerimi yap !!!

Bu beladan kurtulunca PC ne spybot search & destroy kur ve teatimer ı aç ( böylece i.explorer ının üstünde hiçbir değişiklik yapılamaz !!! Ve böylece bu tr hatalar alamazsın )
S
Serj OP ⭐ 18y
Format Çözüm olabilirmi peki .. ?
Bide Lütfen Tıklayınıza Basmıştım 😢
İçinde Sro Oyun Bilgilerim Charlarımın Bilgileri var :S Onlara birşey olurmu peki?
D
drotalion ⭐ 19y
olma ihtimali yüksek. Bu dediklerimi yapıp charın şifresi vs. herşeyi değiştir.
T
TitusPullo ⭐ 19y
PC de virüs var.

Yapman gerekenler. Önce güzelbir virüs taraması yap.

ASLA AMA ASLA oradaki google dan arama yapmaya devam etmek için buraya tıklayınız a basma !!!

Local virüs taraması yaparken interneti kes.
Sonra internete gir ve şu siteden PC ni birdaha tarat.
http://housecall.trendmicro.com/

Altından kalkamam diyorsan tek çare format, ama bu bir worm dür, ve bunların amacı paso yeni virüsler download etmektir. Acilen bu dediklerimi yap !!!

Bu beladan kurtulunca PC ne spybot search & destroy kur ve teatimer ı aç ( böylece i.explorer ının üstünde hiçbir değişiklik yapılamaz !!! Ve böylece bu tr hatalar alamazsın )

Demedim mi ibrahim pc 'de virüs vardır diye. Bak gördün mü Virüs çıktı 😜
D
drotalion ⭐ 19y
bu worm lerin daha kötü yanları var, mesea senin giriş sayfanı değiştiryor, seni biryere 24 aylık üye yapıyor, bir anda postayla sana fatura gelmiş... vs. vs...
umarım kötü birşey değildir.
S
Serj OP ⭐ 18y
Korkutmayın beni yaws 😢 .. Ya ben Pc'yi 2aylık birine vermiştim geldiğinde böyleydi .. 2aydır bişey olmadına göre olmaz dimi ? 🙄
D
drotalion ⭐ 19y
sen önlemini al sonrasını kafana takma. ^^
S
Sp00Ky ⭐ 19y
Sen bNce hiiç uğraşma tüm srürücüleri formatla. ama Dro'nun dediklerini yapmakta çözüm olabilir 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: