J JetHomme OP ⭐ 19y 17 yil once #1 GoogLe Kırkpınar yağlı güreşleri için logosunu değiştirdi....Görmüşsünüzdür belki ama yinede koyim bn... Dosyalar (1) 12378lk.jpg 6.1 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S Silent Force ⭐ 18y 17 yil once #2 Güzel yapmışlar ama 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Jigsaw ⭐ 19y 17 yil once #3 bişey sorcam bun güreşler nerde yapılıyor ❓Kırkpınar'da... 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S StickControl ⭐ 19y 17 yil once #4 bişey sorcam bun güreşler nerde yapılıyor ❓Kırkpınar'da... 😁 😁 Edirne 🤘 🤘 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Original Man ⭐ 18y 17 yil once #5 evet ben edirnede olduğumdan naklen kendi gözlerimle izleyebiliyorum 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U utkuuygun00 ⭐ 18y 17 yil once #6 Bu güreşlere abim gitti dün Edirne de bi saha var orda.Abimlerin evin balkondan gözüküyo orası 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CoCKTaiL ⭐ 18y 17 yil once #7 Evet bnde gittim yhaf TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RiqueLme ⭐ 19y 17 yil once #8 Feyziye dede yaglı guresler yapılıor 😄 agustos un 15 ınde flm 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Dangerous7 ⭐ 18y 17 yil once #9 GrandMaster_ Ben Seni Tanıyorum Hergün İsmini Duyuyorum... Bende Saturndeyim Ve Ararat ismi tanıdık geldimi Ama Ben Ararat değilddim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #10 Guzel Jest ... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil