K Kobe OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Google ChromeProgram hakkındaki yorumunuz nedir? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
K Kobe OP ⭐ 19y 17 yil once #2 sonunda oldu ama bu seferde alıntı içinde yapmışım 😜 artık idare edicez TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #3 düzelttim^^vasat TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kobe OP ⭐ 19y 17 yil once #4 ben daha deniyorumama görsel olarak hoşuma gitti TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X XER0 ⭐ 19y 17 yil once #5 gerçekten berbat TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #6 çıktığı gün kullandım 3 günde benim hızıma ve performansıma yeterli kolaylığı sağlayamadı lakin v5.0da eminim ff'i yıkar geçer. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kobe OP ⭐ 19y 17 yil once #7 şu faredeki tekerleğe bastıp aşağı veya yukarı çektiğinde gelmemesi kötü TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil