Icerige atla
Extraloob

Golden Yavru

· 16 Yanıt · 2.0K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Arkadaşlar Golden yavru alıcam fakat biraz korkum var oda köpeğe bi zarar gelirmi diye maması felan herşeyini alıcam buna yuva yaptırcam ve yuvasında beslemeyi düşünüyorum . goldenler hakkında bilgisi olan arkadaşlar numaralarını bana Özel mesaj olarak atabilirlermi .
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
16 Yanıt
S
seskes ⭐ 19y
yuvada köpek beslenmez, köpek bakmak çok zordur. sonra barınaklara gidiyor yazık
Temet Nosce
Gün içerisinde çok fazla taranması gerekiyor. Oturup uğraşamazsan alma derim bence.
Collapse
Collapse ⭐ 16y
3 ay önce alman kurdu alacam diyordun? Boşver bu işleri barınağa git beğendiğin tipte bi tane sahipsiz köpek al onu besle.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Aldım fakat özgürlüğüne çok düşkün bir köpek , dediğiniz gibi bakımı zor olucak . yuvasında durmucak gibi duruyor hep gezmek istiyor 😊
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
S
seskes ⭐ 19y
hacı abi köpek alıyosun sen ya,tabiki gezmek isteyecek 😄 kafeste beslemek istiyosan git kuş al allah aşkına
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Bu mesaj lSore rumuzlu uyeden alinti yapildi
hacı abi köpek alıyosun sen ya,tabiki gezmek isteyecek 😄 kafeste beslemek istiyosan git kuş al allah aşkına

Halk arasında tabir vardır g*tü kurtlu hesabı 😄 tasmayı bağladınmı çıldırıyor köpek 😁
F
frityus ⭐ 17y
alma
S
seskes ⭐ 19y
benden tavsiye alma eğer bahçen yoksa bahçen varsa bile çok zor yıkaması gezdirmesi bakması doyurması falan
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Bahçem var sorun yok fakat köpeği içeriye alıyorum durmuyor hep havlıyor dışarıya bahçeye bırakıyorum uslu duruyor
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
aşıları ne kadar tutar arkadaşlar bunun bilgisi olan varmı
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Kanka sigortalı bi işe sok sağlıktan ücretsiz yararlanırsınız

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Bahçen varsa at al uğraşma bb
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
bugün yuvasınıda yaptırıyorum...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bazı veterinerler hastane gibidir , buralarda aşı yaptırırsan 100 lira verip çıkarsın ama normal veterinerlerde 25 lira ödersin.Yavru köpekler ev ve tasma sevmezler ama eğer alıştırmazsan hiç alışmazlar , büyüdükten sonra da sıkıntı çekersin.O yüzden şimdiden tak , bağırıp bağırmaması önemli değil.
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Tasma takıyorum alışsın diye . fakat çok oyun oynuyoruz tek sorun gece canı sıkılınca havlaması ve susmaması 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: