Arkadaşlar gold almayı planlıyorum, acaba bana site isimlerini verebilirmisiniz . eğer reklam oluyorsa pm olarak atarsanız sevinirim
Gold Siteleri
· 11 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
herada alıcaksan 900m goldum var 😊 40 lira 😊
😄 Yok . Spartada alıcam ama siteden almayı düşünüyorum..
oyunstandi kardeşim
tamam sağol bakıcam
Devoyun.com 5yildir buradan aliyorum 7,8kez aldiktan sonra aramlarla tanismis oluyorsun indirim oluyor birazcik
Reklamını aldığımız sitelerden başka siteleri önermiyoruz 😎
onlineoyunhizmeti.com En uygun fiyat burda şuan.
bir sürü reklam var sitede seç birini kuzum
Hepinize teşekkür ederim sitelere bakıcam , sitedeki reklamlara gelince botturk çok pahalı , gamebayininde ptt hesabında sorun varmış. o yüzden başka sitelere yönelmek istedim.
S
sunupcuyuz
⭐ 18y
silkroad-gold.com yabancı bir site senelerdir burdan alıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım paypal ile ödeme yapabiliyorsun ayrıca ilk alışveriş yaparken sana bir bayan telefon ediyor ve ingilizce canlı destekte yazdıklarını genelde rakam oluyor telefonda söylemini istiyor one two three gibi 😊 ilk seferinde böyle ama sadece .en geç 6 dk sürüyor gelmesi goldun
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
WTS GOLD SİLK SİLK İTEMS GOLD VE GOLD PARTİ ALIM SATIM WTS 101-103 GOLD PT HEMERA SW SİMDE VE AYRICA 90-91 GOLD PT SETLİ HEPSİ GOLD PTLERİN... WTS SİLK WTS GOLD WTS VİP WTS GOLD PT WTB GOLD + GOLD PART +90 NO LIMIT PART CHAR RED DRAGON Gold+Gold parti Karekter Ve Jop items Jop Set Alım satım (__TH0R__)