S Scintillate OP ⭐ 17y 15 yil once (düzenlendi) #1 - Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T takerisks ⭐ 16y 15 yil once #2 ty ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A akreps ⭐ 19y 15 yil once #3 eline sağlık... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Klayorn ⭐ 16y 15 yil once #4 güzel paylaşım. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Scintillate OP ⭐ 17y 15 yil once #5 Her şey daha kaliteli playerlar çıkarmak için. 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BaZinGa ⭐ 18y 15 yil once #6 iron ve copper için ayrı bir anlatım daha yapıcakmısın ?.. Teşekkürler anlatım için çok açıklayıcı olmuş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Scintillate OP ⭐ 17y 15 yil once #7 iron ve copper için ayrı bir anlatım daha yapıcakmısın ?.. Teşekkürler anlatım için çok açıklayıcı olmuş.İsteğiniz doğrultusunda yapılabilir. Bir kaç gün sonra yayınlarım. 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SeniorMaster ⭐ 16y 15 yil once #8 Güzel Konu Emeğe Sayqı.! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kai ⭐ 18y 15 yil once #9 Güzel paylaşım,teşekkürler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F fsm ⭐ 19y 15 yil once #10 ty TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mertharun ⭐ 15y 15 yil once #11 Öğrendiğimiz iyi oldu ilerde yardımı dokuncak =) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K king123 ⭐ 18y 15 yil once #12 eline sağlık... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F flashpaper ⭐ 16y 15 yil once #13 saolasın TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S seyrekli35 ⭐ 19y 14 yil once #14 ty TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil