Icerige atla
Extraloob

Gold pre+sp ticketmi yoksa plus premi

· 10 Yanıt · 873 görüntüleme
A
Apt OP ⭐ 18y
başlıktaki gibi Gold pre+sp ticketmi yoksa plus premi ?
10 Yanıt
M
Macro ⭐ 19y
alırkenki amacın ney level kasmak mı 9 gapla sp kasmak mı çarın ney ne kadar onlinesın onları yazarsan daha iyi yorum yapılabilir
E
Erroneous ⭐ 18y
eğer farm yapıcaksan Gold pre+sp ticket al
ama eğer farm yapmıcam normal kascam hergun full kasıcam diyorsan Plus al hem ondan 30k sp gelcek zaten
A
Apt OP ⭐ 18y
farm yapıodumda.Birisi plus önerdi 30k sp ve günde 5 saat verio dedide aklım takıldı biraz:)Suan bende gold + sp ticket war ama yanlışmı yaptım die düşündüm biraz 😄
M
Ben yarın charlarıma plus +sp tıcket alıcam:)
oyle olmuyo mu lw 41 daha 80ustu yolu var anlıycanız yardım?
F
F34RL3SS ⭐ 19y
plus pre + sp ticket basamazsin.
B
Beijo ⭐ 19y
plus pre + sp ticket basamazsin.

premium plus ve sp ticketi aynı anda basarsın...
farm yapıyorsan eğer pre plus ve gold sp ticket al derim beni 83 lv wizard kasıyor 5 saat sonunda 33-34k sp alıyorum...
S
hangisini alırsan al premium ile sp ticketi aynı anda basma derim. premium saati bittikten 1 saat sonra sp ticketi bas. ikisini aynı anda basarken %200 sp gelmesi gerekirken %150 geliyor.farklı saatlerde basarsan daha çok verim alırsın şahsen öyle yapıyorum
T
t3trat ⭐ 18y
hangisini alırsan al premium ile sp ticketi aynı anda basma derim. premium saati bittikten 1 saat sonra sp ticketi bas. ikisini aynı anda basarken %200 sp gelmesi gerekirken %150 geliyor.farklı saatlerde basarsan daha çok verim alırsın şahsen öyle yapıyorum

🤘
C
c4b4L ⭐ 19y
plus+sp ticket al gerisini dusunme xD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: