başlıktaki gibi Gold pre+sp ticketmi yoksa plus premi ?
Gold pre+sp ticketmi yoksa plus premi
· 10 Yanıt · 873 görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
alırkenki amacın ney level kasmak mı 9 gapla sp kasmak mı çarın ney ne kadar onlinesın onları yazarsan daha iyi yorum yapılabilir
eğer farm yapıcaksan Gold pre+sp ticket al
ama eğer farm yapmıcam normal kascam hergun full kasıcam diyorsan Plus al hem ondan 30k sp gelcek zaten
ama eğer farm yapmıcam normal kascam hergun full kasıcam diyorsan Plus al hem ondan 30k sp gelcek zaten
farm yapıodumda.Birisi plus önerdi 30k sp ve günde 5 saat verio dedide aklım takıldı biraz:)Suan bende gold + sp ticket war ama yanlışmı yaptım die düşündüm biraz 😄
M
mert_mertcan
⭐ 19y
Ben yarın charlarıma plus +sp tıcket alıcam:)
oyle olmuyo mu lw 41 daha 80ustu yolu var anlıycanız yardım?
oyle olmuyo mu lw 41 daha 80ustu yolu var anlıycanız yardım?
plus pre + sp ticket basamazsin.
plus pre + sp ticket basamazsin.
premium plus ve sp ticketi aynı anda basarsın...
farm yapıyorsan eğer pre plus ve gold sp ticket al derim beni 83 lv wizard kasıyor 5 saat sonunda 33-34k sp alıyorum...
S
SuperStarDeejay
⭐ 19y
hangisini alırsan al premium ile sp ticketi aynı anda basma derim. premium saati bittikten 1 saat sonra sp ticketi bas. ikisini aynı anda basarken %200 sp gelmesi gerekirken %150 geliyor.farklı saatlerde basarsan daha çok verim alırsın şahsen öyle yapıyorum
hangisini alırsan al premium ile sp ticketi aynı anda basma derim. premium saati bittikten 1 saat sonra sp ticketi bas. ikisini aynı anda basarken %200 sp gelmesi gerekirken %150 geliyor.farklı saatlerde basarsan daha çok verim alırsın şahsen öyle yapıyorum
🤘
plus+sp ticket al gerisini dusunme xD
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap