Icerige atla
Extraloob

Gold Gamer Online | 100 Cap | CH-EU | Full Activity | Elixir System | Coin System | Drop System 1 Mart Grand Open

· 7 Replies · 527 views
revizyon
revizyon OP ⭐ 6y

BETA AÇILIŞ 01 MART
BÜYÜK AÇILIŞ 07 MART

7 Replies
Skatilo
Skatilo ⭐ 13y
Tanıtım güzel altyapı şu dengesiz oyuncu piyasası için yeterli, istediğiniz kitleyi yakalamanız dileğiyle
revizyon
revizyon OP ⭐ 6y
Evet hep birlikte güzel olabilir . Zamanla kaybolup giden değil , uzun soluklu yönlendirici ve örnek bir oyun olmayı umuyoruz. Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz .
vsroeditor.com
54787945645646987 KERE KULLANILAN AYNI SİSTEM VE AYNI AFİŞ.

hayırlı olsuns.
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
revizyon
revizyon OP ⭐ 6y
Evet afiş konusunda haklı olabilirsiniz biz daha önce kaç kez kullanıldığı konusunda bilgili değildik tespitiniz için ayrıca teşekkür ederiz . Oyunuda deneyimleyip değerli öneri ve tespitlerinizide bizimle paylaşmanızı umut ediyoruz . Teşekkür ederiz
vsroeditor.com
Dilerim bir sorun yaşamazsınız ama üzülerek belirtmek istiyorum ki bu db ile katrilyon tane sorun yaşayacaksınız.

Tekrardan başarılar dilerim.
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
revizyon
revizyon OP ⭐ 6y
İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz . Bunu mutlulukla belirtmeliyimki şimdiye kadar yaptığımız testlerde db ile ilgili hiçbir sorun yaşamadik. Buna rağmen , özenle testlerimize devam ediyoruz. Hizmet aldığımız şirketin bu alanda hatri sayılır bir namı ve her konuda anında destek verebileceği profosyonel bir ekibi olduğunu da bilmenizi isteriz . Oyunumuzu deneyimledikten sonra da değerli görüşlerinizi bizimle paylaşmanizi rica ederiz . Teşekkürler

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: