Icerige atla
Extraloob

gold dragon flag

· 21 Yanıt · 16K görüntüleme
M
Mr_Cowboy OP ⭐ 19y
gold dragon flag ne işe yarıyo neden bukadar pahalı ne gibi faydaları var?
ayrıntılı bir cevap veya link verirseniz çok sevinirim...
21 Yanıt
D
DoNJuaN ⭐ 19y
ben kendimden söylemem gerekirse str2 int 2 veridigi icin takıyordum gecen seneki yılbasında jevel box lardan cıkıyodu o yüzden herkeste yok para ediyor extraokk
M
Mr_Cowboy OP ⭐ 19y
str2 int2 den başka bişi yokmu sadece hava atmak için yani:d lol
J
jofilp ⭐ 19y
Cok dandık str2 ınt 2 vermekten baska bı ıse yaramıor kullanmasanda olur
10 mil verecegıne obur eventı bekle cıkar yakında 10 mile yada daha fazlasına satanlar tam bı noob baska kelıme yok
M
Mr_Cowboy OP ⭐ 19y
ne 10mil. spartada male 30m felame20m den gidiyo xD
J
jofilp ⭐ 19y

gulerım ben buna Laughing Laughing Laughing Laughing
N
Nebula ⭐ 19y
Alps de 4 m e almıştım.Satarken 9 m e vermiştim.Arada düşüo paraya ihtiyacı oluo adamın satıo.
En son Male 9 Female 6 falandı.
M
MakmeN ⭐ 19y

gulerım ben buna Laughing Laughing Laughing Laughing

o bi prestijdir kimse onu sadece 2int 2str verdigi icin takmio serverlarda az kiside buda bi ayricalik yaratio amac o yoksa kimse 2int 2str icin 10m vermez
J
Jigsaw ⭐ 19y
Kesinlikle bir daha da asla çıkmayacak sanırsam. Seneye 100m olursa şaşmam. Oyunun sonuna kadar bir daha görülemeyecek bir obje. Razz
S
SoN_eMiR ⭐ 19y
Şahsen bende Dragon Flag var verdiim 4 m ama hiç üzülmüyorum ayrıcalıklı oldugu düşünüyorum güzel bir item
T
Torquel ⭐ 19y
Tıpını ben pek begenimon.
I
iwontcry4u ⭐ 19y
Söylediği gibi spartada 20 m den baslıyor :S. . . Adamlarda birsürü gdf war charın id ve sifresini unutuyorlar ve gdf ler de tükenio böylece fiyatları artıyor. Böyle giderse hiç düşmez fiyatları.Eventde yine gdf çıkmayınca fiyatları coştu.
T
Bende var ama birisi bana sat 20m+ bi teklif yapsa satarım 2 str 2 int Razz
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
geçen sene bu sıralarda 750k dan almıstım femalesini simdi bi baktım 10m lerde uçuo santam
M
McoXDHY ⭐ 19y
arkadaşlar Eos server'inde GDF alıcam suan 350m fiyat teklif ettim elemana bekliyorum cevabını sizce ne kadar eder Eos'ta ?
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
arkadaşlar Eos server'inde GDF alıcam suan 350m fiyat teklif ettim elemana bekliyorum cevabını sizce ne kadar eder Eos'ta ?

daral:
K
Kai ⭐ 18y

daral:

summer2:
K
kralyoh ⭐ 17y
Bizde 300-400m 😄
K
kaos77 ⭐ 18y
gecen sene olımpusda 20 50m idi bu sene 150 250m

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: