gold dragon flag ne işe yarıyo neden bukadar pahalı ne gibi faydaları var?
ayrıntılı bir cevap veya link verirseniz çok sevinirim...
gold dragon flag
· 21 Yanıt · 16K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
ben kendimden söylemem gerekirse str2 int 2 veridigi icin takıyordum gecen seneki yılbasında jevel box lardan cıkıyodu o yüzden herkeste yok para ediyor extraokk
str2 int2 den başka bişi yokmu sadece hava atmak için yani:d lol
Cok dandık str2 ınt 2 vermekten baska bı ıse yaramıor kullanmasanda olur
10 mil verecegıne obur eventı bekle cıkar yakında 10 mile yada daha fazlasına satanlar tam bı noob baska kelıme yok
10 mil verecegıne obur eventı bekle cıkar yakında 10 mile yada daha fazlasına satanlar tam bı noob baska kelıme yok
ne 10mil. spartada male 30m felame20m den gidiyo xD
gulerım ben buna Laughing Laughing Laughing Laughing
Alps de 4 m e almıştım.Satarken 9 m e vermiştim.Arada düşüo paraya ihtiyacı oluo adamın satıo.
En son Male 9 Female 6 falandı.
En son Male 9 Female 6 falandı.
gulerım ben buna Laughing Laughing Laughing Laughing
o bi prestijdir kimse onu sadece 2int 2str verdigi icin takmio serverlarda az kiside buda bi ayricalik yaratio amac o yoksa kimse 2int 2str icin 10m vermez
Kesinlikle bir daha da asla çıkmayacak sanırsam. Seneye 100m olursa şaşmam. Oyunun sonuna kadar bir daha görülemeyecek bir obje. Razz
Şahsen bende Dragon Flag var verdiim 4 m ama hiç üzülmüyorum ayrıcalıklı oldugu düşünüyorum güzel bir item
Tıpını ben pek begenimon.
I
iwontcry4u
⭐ 19y
Söylediği gibi spartada 20 m den baslıyor :S. . . Adamlarda birsürü gdf war charın id ve sifresini unutuyorlar ve gdf ler de tükenio böylece fiyatları artıyor. Böyle giderse hiç düşmez fiyatları.Eventde yine gdf çıkmayınca fiyatları coştu.
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Bende var ama birisi bana sat 20m+ bi teklif yapsa satarım 2 str 2 int Razz
geçen sene bu sıralarda 750k dan almıstım femalesini simdi bi baktım 10m lerde uçuo santam
arkadaşlar Eos server'inde GDF alıcam suan 350m fiyat teklif ettim elemana bekliyorum cevabını sizce ne kadar eder Eos'ta ?
arkadaşlar Eos server'inde GDF alıcam suan 350m fiyat teklif ettim elemana bekliyorum cevabını sizce ne kadar eder Eos'ta ?
daral:

daral:
summer2:
N
NightStalker
⭐ 19y
mailto:[email protected] daral:
Bizde 300-400m 😄
gecen sene olımpusda 20 50m idi bu sene 150 250m
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap