Bugun arkadaslar Anubis u kestiler gold coin gelmis gostereyim dedim ™Kendisi sinif arkadasim olur son surat kasmaya devam™
- Resim Silinmiş.
GOLD COİN
· 14 Yanıt · 5.0K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
güzel bi görüntüsü var itemin 😜
1 tanecik mi düşmüş =) böyleyse eğer o set itemleri toplamak çok zor olacak gibi daral:
nova setleri dizmek için 30 gold coins 20 silver coins istiyor bir parça item için düşünün tüm seti düzmek için ömür yetmez.
Birisi şu Gold coin'in açıklamasını yapsa bende öğrensem daral: veya açıklaması yapılan bir link 😘
Birisi şu Gold coin'in açıklamasını yapsa bende öğrensem daral: veya açıklaması yapılan bir link 😘
Cavelerde kesilen uniqlerden düşüyor gold coins ve silver coins bunlarla alexsandırda npc den nova item alabiliyorsun.
Stalda satılabiliyor o yüzden piyasadakileri toparlarsan belki 1 nova alabilirsin.
saolun
saol hacım onuda görmüş olduk.

saol hacım onuda görmüş olduk.
Cavelerde kesilen uniqlerden düşüyor gold coins ve silver coins bunlarla alexsandırda npc den nova item alabiliyorsun.
Stalda satılabiliyor o yüzden piyasadakileri toparlarsan belki 1 nova alabilirsin.
ooooW nese: Teşekkür ederim 😘
Tebrikler.Hayırlı Olsun.
H
hakanweb1907
⭐ 19y
update geleli 2ay oldu 3tane silver düşürdüm 4gidişimde bence 110da çok basit olacak bence herkez işini bitirdimi düşürmek için herkez gidecek eu olayı mahvetti spartada kafadan 5tane 110 ff adam var biz ch iz hala 103üz:P 1ayda 2lvl
Not: 2tanesi tek girişte düştü 2side bana geldi:D
Not: 2tanesi tek girişte düştü 2side bana geldi:D
ne yazdın returun çektim xDDDD güle güle kullanın ^^
Uranuste mi bu ? MrsSerin buluttu galiba 😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap