adamda +9 glavie var
- Resim Silinmiş.
Gold Botda bile bu varsa biz oyunu bırakalım!
· 28 Replies · 2.4K views 0 reading
28 Replies
ezik glavieden ne olur onu 20 30m verip alabilirsin (Server'a Göre Değişir)
Ps:2 gün önce bende goldbotta 42 lvl som+5 spear görmüştüm artık ucuz şeyler bunlar daha hızlı para kasmak için alıyorlardır
Ps:2 gün önce bende goldbotta 42 lvl som+5 spear görmüştüm artık ucuz şeyler bunlar daha hızlı para kasmak için alıyorlardır
yemin ederim goldbotta zeustayken 32 sosun +5 spear görmüştüm
ama o lv de gereksiz 😄 +9 o hızlı kassa ne olur cok yavas kasıorlar zaten ama 1 özelliği var 1 mob a 5 kişi dalınca mob a tek atmış gibi oluor o yüzden gereksiz
Yemin niye ediyorsun anlamadım 🤔 😁
sos sun som mobtan düşebilir ama +9 basmak veya +9 düşürmek biraz zor
Yemin niye ediyorsun anlamadım 🤔 😁ama o lv de gereksiz +9 o hızlı kassa ne olur cok yavas kasıorlar zaten ama 1 özelliği var 1 mob a 5 kişi dalınca mob a tek atmış gibi oluor o yüzden gereksiz
goldbot u yöneten kişinin görüşü bu sana göre gereksiz olabilir
sen hiç hayatında sosun +5 kullandın mı :S ben kullandım ama 1 lvl sosun +5 sword 8 lvl sosun +3 shield
Yemin niye ediyorsun anlamadım 🤔 😁ama o lv de gereksiz +9 o hızlı kassa ne olur cok yavas kasıorlar zaten ama 1 özelliği var 1 mob a 5 kişi dalınca mob a tek atmış gibi oluor o yüzden gereksiz
goldbot u yöneten kişinin görüşü bu sana göre gereksiz olabilir
sen hiç hayatında sosun +5 kullandın mı :S ben kullandım ama 1 lvl sosun +5 sword 8 lvl sosun +3 shield
banamı dedin ?
+11 xbow düşmüştü birine buraya koymuştu düşürmesi zor ama imkânsız deil şans..
anlamadım hiç bişe çok karışık olmus 😄
abartmışlar olayı 😁 sun setlerle gezerler yakında
imkansiz demedim zaten zor dedim sosun+5 kullandıysan ss atda görelim dimi
imkansiz demedim zaten zor dedim sosun+5 kullandıysan ss atda görelim dimi
Bence somlar felan kasarken düşüyodur kendileri felan +5 +7 felan basıyolardır 😐
_
_AnTiPaTicK_
⭐ 17y
Bencede hızlı para Kasmak için almışlardır
😄
😄
_
_AnTiPaTicK_
⭐ 17y
ii
_
_AnTiPaTicK_
⭐ 17y
ii
ii
Bir şey demim diyorum. Amacın ne senin ?
L
Lord_Sniper
⭐ 18y
botlar çıkan elixir weapon veya sheild veya protector çıkınca şehirde gidip basıyorlar patlasada umurları değil 😊 goldbotlar böle dizayn edilmiş.ama şimdiden sonra goldbotlar tüm elixir weapon ve protectorlarını gerçek transfer çarına atıyorlar.www.thepowerlevel.com gördüğünüz gibi weapon ve protector elixirları satımına başladı.
Log in to write a reply.
Log InBenzer Konular
BELLONA DA 130 LW ÜSTÜ CHAR ALINIR GOLD ILE S DEVIL FLAG JOB 120 LW SP Sİ FAZLA OYUN ICI GOLD ILE ALINIR PM ATIN BEYLER 05 37 596 8510 BU NUMARADAN Acaba Bu Tbot u Kasıcagı yere biz mi göturuces 90 Lvl için bu INT çar nasıl? Bilgin varsa BAK. beyler gold la char satan varsa baqsın İsteyipte aklınıza gelmeyenler bile bu Serverde .. FightClub