adamda +9 glavie var
- Resim Silinmiş.
Gold Botda bile bu varsa biz oyunu bırakalım!
· 28 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
28 Yanıt
ezik glavieden ne olur onu 20 30m verip alabilirsin (Server'a Göre Değişir)
Ps:2 gün önce bende goldbotta 42 lvl som+5 spear görmüştüm artık ucuz şeyler bunlar daha hızlı para kasmak için alıyorlardır
Ps:2 gün önce bende goldbotta 42 lvl som+5 spear görmüştüm artık ucuz şeyler bunlar daha hızlı para kasmak için alıyorlardır
yemin ederim goldbotta zeustayken 32 sosun +5 spear görmüştüm
ama o lv de gereksiz 😄 +9 o hızlı kassa ne olur cok yavas kasıorlar zaten ama 1 özelliği var 1 mob a 5 kişi dalınca mob a tek atmış gibi oluor o yüzden gereksiz
Yemin niye ediyorsun anlamadım 🤔 😁
sos sun som mobtan düşebilir ama +9 basmak veya +9 düşürmek biraz zor
Yemin niye ediyorsun anlamadım 🤔 😁ama o lv de gereksiz +9 o hızlı kassa ne olur cok yavas kasıorlar zaten ama 1 özelliği var 1 mob a 5 kişi dalınca mob a tek atmış gibi oluor o yüzden gereksiz
goldbot u yöneten kişinin görüşü bu sana göre gereksiz olabilir
sen hiç hayatında sosun +5 kullandın mı :S ben kullandım ama 1 lvl sosun +5 sword 8 lvl sosun +3 shield
Yemin niye ediyorsun anlamadım 🤔 😁ama o lv de gereksiz +9 o hızlı kassa ne olur cok yavas kasıorlar zaten ama 1 özelliği var 1 mob a 5 kişi dalınca mob a tek atmış gibi oluor o yüzden gereksiz
goldbot u yöneten kişinin görüşü bu sana göre gereksiz olabilir
sen hiç hayatında sosun +5 kullandın mı :S ben kullandım ama 1 lvl sosun +5 sword 8 lvl sosun +3 shield
banamı dedin ?
+11 xbow düşmüştü birine buraya koymuştu düşürmesi zor ama imkânsız deil şans..
anlamadım hiç bişe çok karışık olmus 😄
abartmışlar olayı 😁 sun setlerle gezerler yakında
imkansiz demedim zaten zor dedim sosun+5 kullandıysan ss atda görelim dimi
imkansiz demedim zaten zor dedim sosun+5 kullandıysan ss atda görelim dimi
Bence somlar felan kasarken düşüyodur kendileri felan +5 +7 felan basıyolardır 😐
_
_AnTiPaTicK_
⭐ 17y
Bencede hızlı para Kasmak için almışlardır
😄
😄
_
_AnTiPaTicK_
⭐ 17y
ii
_
_AnTiPaTicK_
⭐ 17y
ii
ii
Bir şey demim diyorum. Amacın ne senin ?
L
Lord_Sniper
⭐ 18y
botlar çıkan elixir weapon veya sheild veya protector çıkınca şehirde gidip basıyorlar patlasada umurları değil 😊 goldbotlar böle dizayn edilmiş.ama şimdiden sonra goldbotlar tüm elixir weapon ve protectorlarını gerçek transfer çarına atıyorlar.www.thepowerlevel.com gördüğünüz gibi weapon ve protector elixirları satımına başladı.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
BELLONA DA 130 LW ÜSTÜ CHAR ALINIR GOLD ILE S DEVIL FLAG JOB 120 LW SP Sİ FAZLA OYUN ICI GOLD ILE ALINIR PM ATIN BEYLER 05 37 596 8510 BU NUMARADAN Elite sro da bu kadar ucuz gold ! 3B=150TL Üyelik İsteyen Varsa Bu Konun Altına Mesaj yAzsın Heman Alam Bu oyunu bitirene "Gamer" rütbesi veriyorum ^^ Video Bile Çektim Yokmu Bu Sorunun Çözümü lütfen