Icerige atla
Extraloob

Gökhan diyom Goku diyo

· 22 Yanıt · 2.6K görüntüleme
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
Artık o kadar cok karsılasıyom ki normal geliyor. Ne zaman biriyle tanışsam ismimi söyleyince gülüyor DragonBall Z diyo orda baş karakterin ismi Goku ordan hemen bi baglantı kuruyolar 😄. Gecenlerdede bi alman demişti artık dalacam gavurlara ikide bir goku goku.

Chat
:

😆 😈
22 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
lool
M
Mavi Duman ⭐ 16y
ne gülüyon top ? ... biraz daha akıllı ol. seni anlamayan birine hakaret etme 😉
M
MaPaP4 ⭐ 19y
ne gülüyon top ? ... biraz daha akıllı ol. seni anlamayan birine hakaret etme ;)

dua etsin küfür etmemiş 😉
O
os1 ⭐ 19y
😁
A
Adith ⭐ 18y
😆
A
Avasin ⭐ 17y
lool

🤝
U
Unforgiven ⭐ 17y
😁
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
ne gülüyon top ? ... biraz daha akıllı ol. seni anlamayan birine hakaret etme ;)

sanane benim ne diyecegimden babanın oglumu ?
C
Crisis ⭐ 19y
@Dadas, hayır amcasının oglu 😁

forumda sakin olun kimse huysuzluk cıkartmasın 😜

ps:Goku kötü degil aslında 🙄 makara: summer6:
H
HnTRue ⭐ 18y

Bu onun hakkı. Onlar bu çocukla dalga geçiyorsa oda istediğini diyebilir. Özgürlük^^ 😉
M
Mavi Duman ⭐ 16y

Bu onun hakkı. Onlar bu çocukla dalga geçiyorsa oda istediğini diyebilir. Özgürlük^^ ;)

bi tane daha.onla dalgami geçiyorlar saniyorsun ? Anca bu kafa var sizde
H
HnTRue ⭐ 18y

Bu onun hakkı. Onlar bu çocukla dalga geçiyorsa oda istediğini diyebilir. Özgürlük^^ ;)

bi tane daha.onla dalgami geçiyorlar saniyorsun ? Anca bu kafa var sizde

Ula çocuk güldürme beni. Onlar benim anlamadıgım dilde gelecek bana lak-lak edicek. Bende yes yes dicem öylemi.
A
Adith ⭐ 18y
Sakinlesin bakalim biraz.
H
HnTRue ⭐ 18y
Sakinlesin bakalim biraz.

Başka yorum yapmam zaten 🎭
P

sanane benim ne diyecegimden babanın oglumu ?

😆
M
Mavi Duman ⭐ 16y
Ula çocuk güldürme beni. Onlar benim anlamadıgım dilde gelecek bana lak-lak edicek. Bende yes yes dicem öylemi.

Ula çocuk.Onlar ona anlamadigi dildemi birşey diyor.goku yıllarca devam etmiş Dragon Ball z isimli animenin başrol karakteridir biraz araştir Vay cocuk vay.Zihniyetsiz dengesiz.
H
HnTRue ⭐ 18y

Ula çocuk.Onlar ona anlamadigi dildemi birşey diyor.goku yıllarca devam etmiş Dragon Ball z nin başrol karakteridir biraz araştir Vay cocuk vay.Zihniyetsiz dengesiz.

Yorum yapmicam dedim. Ama zor tutuyorum zorlama şansınsını. Sana dengesizin kim olduğunu öğretmem iki cümleye bakar şurda ama susuyorum. 😉

Hadi haklı çıktın 😳 😉
A
Adith ⭐ 18y

Ula çocuk.Onlar ona anlamadigi dildemi birşey diyor.goku yıllarca devam etmiş Dragon Ball z isimli animenin başrol karakteridir biraz araştir Vay cocuk vay.Zihniyetsiz dengesiz.

Yorumlarini seviyeli yap ! Kimseye hakaret etme hakkin yoktur.
.NET
.NET ⭐ 19y
@HnTRue
Haksızsın dostum. Sana orada lak lak etmemiş gayette bilindik bir şey söylemiş eleman sen yabancı birine hakaret edemezsin buna asla ama asla hakkın yok kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yoktur
@Mavi Duman
Kendini kontrol edemiyosun ve ters tavırlar takınıp hakaret ediyosun ve savunduğun şeyin tam zıttını yapıyosun şu an. Haksızsın.
[F New]Solo Gitarist

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: