Chat:

😆 😈

ne gülüyon top ? ... biraz daha akıllı ol. seni anlamayan birine hakaret etme ;)
lool

ne gülüyon top ? ... biraz daha akıllı ol. seni anlamayan birine hakaret etme ;)
Bu onun hakkı. Onlar bu çocukla dalga geçiyorsa oda istediğini diyebilir. Özgürlük^^ ;)
Bu onun hakkı. Onlar bu çocukla dalga geçiyorsa oda istediğini diyebilir. Özgürlük^^ ;)
bi tane daha.onla dalgami geçiyorlar saniyorsun ? Anca bu kafa var sizde
Sakinlesin bakalim biraz.
sanane benim ne diyecegimden babanın oglumu ?
Ula çocuk güldürme beni. Onlar benim anlamadıgım dilde gelecek bana lak-lak edicek. Bende yes yes dicem öylemi.
Ula çocuk güldürme beni. Onlar benim anlamadıgım dilde gelecek bana lak-lak edicek. Bende yes yes dicem öylemi.
Ula çocuk.Onlar ona anlamadigi dildemi birşey diyor.goku yıllarca devam etmiş Dragon Ball z nin başrol karakteridir biraz araştir Vay cocuk vay.Zihniyetsiz dengesiz.
Ula çocuk.Onlar ona anlamadigi dildemi birşey diyor.goku yıllarca devam etmiş Dragon Ball z isimli animenin başrol karakteridir biraz araştir Vay cocuk vay.Zihniyetsiz dengesiz.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap