K Kup OP ⭐ 18y 16 yil once (düzenlendi) #1 SpoilerVerildi mi bilmiyorum internette dolaşırken buldum ve tüylerim diken diken oldu 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
U Unforgiven ⭐ 17y 16 yil once #2 evet ben de görmüştüm bunu, tesadüf değil gerçekten çok belli gözbebeği felan. 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
| |SicknesS| ⭐ 17y 16 yil once #3 vay anasını :S bende ilk basta dedim bişy gözükmüo ne varmıs, vuuu göze bak O.o paylasim icin tskler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F foreveralone ⭐ 18y 16 yil once #4 ben göremedim 🤔 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kup OP ⭐ 18y 16 yil once #5 ben göremedim 🤔Sonlarına doğru dikkatli bak. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Infinity ⭐ 18y 16 yil once #6 bu olay bursada sabah ezanı sırasında olmuş diyolar ne kadar doğrudur ne kadar yanlıştır bilemiyorum. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prisoners ⭐ 18y 16 yil once #7 wow cidden doğaüstü bir olay .. süper TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil