M Misproject OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Geçen sene bitirmiştim bi daha başladım.Güzel ss ler yakaladıkça paylaşırım. ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B Black Rain ⭐ 19y 17 yil once #2 Uuuu taa ilk çıktığı gibi alıp 1 hafta içinde bitirmiştim bu oyunu Ps te lakin hiç beklediğim gibi değildi oyun. Zanımca 2.si çıkmış kısa bir araştırma yapıp onada dalmam gerekiyor en kısa zamanda, umarım yine hüsrana uğramam ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #3 2 çıktı mı çıkıyor mu ne onu bitirin bence 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject OP ⭐ 19y 17 yil once #4 Çıkmış galiba 2cisi. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject OP ⭐ 19y 17 yil once #5 Bunlarda yenileri. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 17 yil once #6 GodFather NewYork çıkmış diye görmüştüm bir yerde 🤔 [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject OP ⭐ 19y 17 yil once #7 Çıktı ise almak lazım sıkıldım 1i oynamaktan. 🕵️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FearlessDiva ⭐ 17y 17 yil once #8 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject OP ⭐ 19y 16 yil once #9 😆 😕 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil