Icerige atla
Extraloob

GodFather ( exe ) dosyaları lazım....

· 5 Replies · 1.5K views
D
draco OP ⭐ 19y
arkadaslar virüs girmesi sonucu godfatherdaki exe dosyaları (Kurulum icin gecerli olanlar ) silindi acaba elinde gotfather dvd si olan biri upload edebilir mi?

Dosyaların isimleri ( AutoRun.exe , eauninstall.exe , GDFTHR_inst.exe , GDFTHR_uninst.exe , godfather.exe)

şimdiden teşekkürler...
5 Replies
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y
Hacım öncelikle şunu söyliyim, bende yok cd si ama orda 5 part var ordan indir kur tabi istiyosan.Bu arada 17 nisadan beri tek postunu ilk defa şimdi atmışsın....
S
SonSAHNE ⭐ 19y

Hacım öncelikle şunu söyliyim, bende yok cd si ama orda 5 part var ordan indir kur tabi istiyosan.Bu arada 17 nisadan beri tek postunu ilk defa şimdi atmışsın....

hacım tekrar indirsen daha güvenli olur çünkü bunları aldıktan sonra çalışmama gibi bi ihtimalde var.

Captain burda kaç post olduğuna bakılmaz isteyen paylaşımını yapar ve posta bakılmaz. Yani kim olursa olsun her türlü paylaşım görevimdir...
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y

hacım tekrar indirsen daha güvenli olur çünkü bunları aldıktan sonra çalışmama gibi bi ihtimalde var.

Captain burda kaç post olduğuna bakılmaz isteyen paylaşımını yapar ve posta bakılmaz. Yani kim olursa olsun her türlü paylaşım görevimdir...

Bana garip geldi belirtmek istedim...Benim lafım yok yani arkadaşa, gözüme çarptı belirtmek istedim...Very Happy
X
X-Hacker ⭐ 18y

+1905

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: