-Resim Silinmiş.
bunlarda videoları tek başlıkta olsun istedim ...
GNGWC Tournament
http://www.youtube.com/watch?v=1gbtOMCuslQ
http://www.youtube.com/watch?v=DS02l7aj ... ed&search=
GM Gargamel GNGWC turnuvasındaki fotosu ve charı...
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
GNGWC Tournament görüntüler ve [GM]Gargamel Her yer Sun !!
· 34 Yanıt · 6.1K görüntüleme 0 okuyor
34 Yanıt
tek kelimeyle inanılmaz Shocked
guzel ps Mr. Green
ps değil bu gerçek korede yapılan bir yarışma,youtube da videosu da var en çok sox item düşüren kazanır gibi bişey
nasıl ya arkada white tiger yazcana tigerda neden black tiger yaazıo ayriyetten bu kadar sun nasıl cıkmıs art arda Wink
valla okadarını bilemicem ama gerçek olduğundan %10000 eminim chat window u okursan anlarsın zaten
sen oyle diyosan oyledir hacım bana yalan borcunmu var Wink
e yani Very Happy Wink bişe biliozda söylüyoz Mr. Green hatta bulursam videolarıda koyarım Wink
1. bunların hepsi aynanda parlıyor 2. bunarlı alması için invertorysi 5-6 kutu olması gerek Very Happy 3.tiger ları bende çözemedim 4. eger bu dogruysa o yarısmaya bende gidiyorum.... Mr. Green Mr. Green
oraya bi sincap koyucan gidicen Twisted Evil Twisted Evil
Heralde bizde Server lar check ken oyapıolar Razz
S
SweeTHeartH
⭐ 19y
hepsi gm Twisted Evil
ama guzel calısma yapmıslar
ama guzel calısma yapmıslar
bencede bir yarışma 1 dk içinde kim daha çok sun düşürücek gibi
Oha Bu bence gm yoksa bu kadar sos veya sun bi arada olmaz ibne gm bize bi tane vermez gavvura 100000 tane vermiş pç gm ana avrat kayın gorurseniz bize bi tane dusmedi oç gm
offfff ole yarısmanın kurbanı olurum Very Happy ben kasarken boyle yarısma yapıolar sanıp 10sn boyle bi peç atsalar yha bana 10snde ben 5-6 sun cıkarırım yeter o bana Very Happy yarısma kimin umrumda Laughing Laughing
cavede de tiger olayına bittim Very Happy onlardan kesseler daha cok cıkar aslında gercek oyundaki aynı hp wrsa Razz Laughing
Bu gerçektir, her yaratıktan Sun düşüyor kestiğiniz. Sunları almak önemli değil en çok kesen kazanır işte.
R
R3oN k4d3n4
⭐ 19y
sunları alınca normal clientle oyuna girdiginde gözükmüyor , öle biliyom yada ben
90 lvl gelsede bizdede böyle şeyler olsa keşke ama nerdeee ...
ohanness Shocked
adamlar amma fantezi yapmışlar sux düşürmek benim işim öyle bir yarışma varsa hemen zıplayayım vuruşumla lapır lapır dökerim oraya Twisted Evil
adamlar amma fantezi yapmışlar sux düşürmek benim işim öyle bir yarışma varsa hemen zıplayayım vuruşumla lapır lapır dökerim oraya Twisted Evil
oha sp ye bak 680k...Very Happy
D
DeadSpirit
⭐ 19y
lan ben yarısmadan ayrılır sunları alırım yaw Mr. Green Mr. Green Mr. Green lan adamların ıcı yanıyodur o kadar sun u gorup almıyınca Laughing Laughing
de adam 81 lwl ama hp 16k.O neci is bole?Hic ustunde str olmamasi lzm bunun icin
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap