arkadaşlar 64 kişimi ne seçmişler onca kişi seçilmemiş + kayıtlılardan bazılarına sordum ben gelmicem zaten , işim olmaz vsvs diyorlar bu ne saçmalık o kadar bilgili deneyimli arkadaşlarımız yarışmaya girmeden elendi bi çözümü yokmudur bunu ya
ben de diyorumki
Sponsor erkomla konuşsak bişiler yapamazmıyız?
GNGWC 2010 DA büyük rezalet
· 22 Yanıt · 5.1K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
T
TR_isyanci
⭐ 18y
Sponsorun erkom olduğu nerede yazıyor?
Joymax'ın GameSultan dan başka türk Sponsoru yok erkom falan sadece silk satıyor. GameSultan bile olmayabilir yani 😁
Ps: 2010 GNGWC haberlerini okudum ama ne zmm elemeler oldu ne oldu ne bitti hiç bi haberim yok durnuva.com'da da çıkmadı hiç birşey hala 2009'un makaleleri var anlamadım =P
Ps: 2010 GNGWC haberlerini okudum ama ne zmm elemeler oldu ne oldu ne bitti hiç bi haberim yok durnuva.com'da da çıkmadı hiç birşey hala 2009'un makaleleri var anlamadım =P
T
TR_isyanci
⭐ 18y
Sunucu Karakter Adı Sunucu Karakter Adı
Xian __Whisky__ Phoenix Vogz
Olympus iNfAz Pluto Dragon1926
Tibet SmokY_ScreaM Mars 3_AYAK
Greece ZAYON Eos PuncH
Alps BIOS88 Odin RocKing
Eldorado _rush_ Hera _clonus_
Troy ArchersLord Xian balenaucigas
Saturn falone Hera DeRiN
Pacific PaRDuS RedSea Noting
Eos MyLeGenD4545 RedSea _C4speR_
Athens cinayet_50_T Iris Claritine_
Venice __HuKuMDaR__ Oasis gunINhand
RedSea _ApoLLoN_ Mars PubwiZ
Gaia _RuFFLeS_ Titan Smeagol
Rome JinsuN Olympus _dOuk4n_
Apollo Revo Uranus WalesNegras
Eldorado HerMiTZz Malazgirt Abdulhamid
Babel SpyMan__ Eos lV_MURAT
Mercury _tuvok_ Odin KAYATURK
Zeus _KinG_NuK3R_ Malazgirt _I_aM_LegEnD
Sparta SR Odin _DeepRage_
Hera RocknRoIIa Malazgirt asus
Hera GeNeRa_X Olympus _VaNDaLTurK_
RedSea MyThXBoW Phoenix Aequitas
Pacific Alamo Oasis _PaKiTo_
Alps _USLANMAZ_ Apollo DEDEN
Hera Nattefrost Ares Teqnic
RedSea _GoLcu_ Zeus WizardGood
Pacific KeSeNKraL Hercules DouJaN
Hera timur_khan Petra _Lotuss_
Greece XX_DeVeCi_XX Neptune TR_Q8_TR
Oasis beawolf Apollo TR_NOVACI_TR
Bu ne l!!!!!!!!!!!!!
Xian __Whisky__ Phoenix Vogz
Olympus iNfAz Pluto Dragon1926
Tibet SmokY_ScreaM Mars 3_AYAK
Greece ZAYON Eos PuncH
Alps BIOS88 Odin RocKing
Eldorado _rush_ Hera _clonus_
Troy ArchersLord Xian balenaucigas
Saturn falone Hera DeRiN
Pacific PaRDuS RedSea Noting
Eos MyLeGenD4545 RedSea _C4speR_
Athens cinayet_50_T Iris Claritine_
Venice __HuKuMDaR__ Oasis gunINhand
RedSea _ApoLLoN_ Mars PubwiZ
Gaia _RuFFLeS_ Titan Smeagol
Rome JinsuN Olympus _dOuk4n_
Apollo Revo Uranus WalesNegras
Eldorado HerMiTZz Malazgirt Abdulhamid
Babel SpyMan__ Eos lV_MURAT
Mercury _tuvok_ Odin KAYATURK
Zeus _KinG_NuK3R_ Malazgirt _I_aM_LegEnD
Sparta SR Odin _DeepRage_
Hera RocknRoIIa Malazgirt asus
Hera GeNeRa_X Olympus _VaNDaLTurK_
RedSea MyThXBoW Phoenix Aequitas
Pacific Alamo Oasis _PaKiTo_
Alps _USLANMAZ_ Apollo DEDEN
Hera Nattefrost Ares Teqnic
RedSea _GoLcu_ Zeus WizardGood
Pacific KeSeNKraL Hercules DouJaN
Hera timur_khan Petra _Lotuss_
Greece XX_DeVeCi_XX Neptune TR_Q8_TR
Oasis beawolf Apollo TR_NOVACI_TR
Bu ne l!!!!!!!!!!!!!
T
TR_isyanci
⭐ 18y
Joymax'ın GameSultan dan başka türk Sponsoru yok erkom falan sadece silk satıyor.
Bu sene turnuvayı joymaxın bizzat kendisi düzenliyor başlatmayın erkomada gamesultanada nasıl bi seçimdir bu ya allah belasını versin bu joymaxın.
yaw arkadaşlar sponsor erkom oldu 64 kişi seçilmiş saçmalık ya inanın o 64 kişiden 30 kişiye yakın gelmicek emin olun ne saçmalık bu yaw
ya geçen sene ben katıldım o kadar deneyimli oyuncular varki ama onların hiç biri sıralamada yok o kadar para kazandırıoz geçen seneki düzeni koyamadılar
T
TR_isyanci
⭐ 18y
yaw arkadaşlar sponsor erkom oldu 64 kişi seçilmiş saçmalık ya inanın o 64 kişiden 30 kişiye yakın gelmicek emin olun ne saçmalık bu yaw
ya zaten ilk elemeler evde olucak pcne sro indirecen orada yapıcan ikinci eleme istanbul'da.
Joymax burada küfür yasak olmasa bu rezaleti örtemezdin..
eğerki sponsor erkomsa ve böyle bir rezalet tanık olduysa erkomdan bir daha silk alırsam burayada küfür yazardımda Terbiyem bozulmasın..
T
TR_isyanci
⭐ 18y
ya geçen sene ben katıldım o kadar deneyimli oyuncular varki ama onların hiç biri sıralamada yok o kadar para kazandırıoz geçen seneki düzeni koyamadılar
benim abimde geçen sene katıldı. Geçen sene yarı elemelerde kalan oyuncuların hepsiyle konuşuyor nasıl stratejiler geliştirmişler, almanyada yapılan pvp elemerin videolarını indirmişler.
Sistemi bile bilyorlar ki bu katılacakların %90'ı bilmiyor. Zaten geçen senede bir sürü katılım olup 60 kişi gelmişti niye böyle sınırlandırdıki bu ahmaklar?
of of çok kötü ya o kadar kişi dışarda kaldı söylenecek söz yok
T
TR_isyanci
⭐ 18y
yokmu tepki boykot bunlar ne güne duruyor öyle oturursan olmaz tabi sen gör bak forumları nasıl yıkacamm..
yokmu tepki boykot bunlar ne güne duruyor öyle oturursan olmaz tabi sen gör bak forumları nasıl yıkacamm..
kardeşim ben yarın erkomu arıyacam benle beraber 4 5 abim arkadaşımda arıyacak ordaki yöneticiler konuşsunlar artık yapalım bişiler
resmen rezalet
bu adamların yarısından fazlası zaten gelmicek. adam gibi oyuncuların çoğu dışarda kaldı.
bişeylerin yapılması şart
bu adamların yarısından fazlası zaten gelmicek. adam gibi oyuncuların çoğu dışarda kaldı.
bişeylerin yapılması şart
Arkadaşlar GNGWC ye seçildim bu yıl ki seçmelerde 90 lv olucak diyorlar bilen varsa yardım edebilirmi 90 lv ise forc bow-80lv ise blade yapıcam...Ben KeSeNKraL
http://www.resimupload.com/ds774385355_sro20100921024633_81.html
http://www.resimupload.com/ds140103302_sro20100922230414_64.html

http://www.resimupload.com/ds774385355_sro20100921024633_81.html
http://www.resimupload.com/ds140103302_sro20100922230414_64.html
yarışmayı joymax düzenliyor, eşleşmeler ise resmen bir kaos gibi duruyor bakalım nasıl çözülecek muhtemelen herkese id-pw verecekler ve tahmin ettiğiniz gibi olmayacak herkes 15dk içerisinde elinde ki sp ve stats miktarına göre lvl 80 char yapılandıracaklar bu bağlamda bence sorun yok online oyun hızdan ibarettir hızlı olan kazanır ve sizlere tavsiyem S/S Nuker char açın buna çalışın hangi skiller açılmalı hangi itemler yerden toplanmalı yerden her türlü item olacak seriden alıp üzerinize giyin.
S/S Nuker + Full Int + Pro giydiniz mi char tamamdır ve açacağınız skill ve buff'ları biliyorsanız nasıl pvp yapılacağına dair biraz da idman yaparsanız olay bait bir hale gelecektir 😎
S/S Nuker + Full Int + Pro giydiniz mi char tamamdır ve açacağınız skill ve buff'ları biliyorsanız nasıl pvp yapılacağına dair biraz da idman yaparsanız olay bait bir hale gelecektir 😎
Bu seneki de yine herkeste hayal kırıklığı uğrattı, başvuru yaptırıyorlar. Sonrasında direkt eliyorlar, saçma.
EXL | SRO | İŞKOLİK
turnuvaya çok az kaldı ama hiçbir bilgi yok.
buraya yazıyorum büyük ihtimal joymax adeksi tutar. yerel server kurmazlar. lag ve dc den oyun oynanmaz.
zaten en fazla 20 kişi gelir.
bu sene batırdılar resmen.
buraya yazıyorum büyük ihtimal joymax adeksi tutar. yerel server kurmazlar. lag ve dc den oyun oynanmaz.
zaten en fazla 20 kişi gelir.
bu sene batırdılar resmen.
Bu Yarışma nasıl olcak
Bu Yarışma nasıl olcak
çok kötü olacak, bu işi joymax neden bize bırakmıyor ki organizasyonun kralını yapayım dünya konuşsun.
girmeyen elenir bilader
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap